Busy Busy

Sitter i skolan nu. Min enda lektion för dagen. Har sjuktanmält mig hela dagen egentligen eftersom jag var på jobbintervju imorse vid Globen. Det gick faktiskt bra, men dom sökte ingen för tillfället som inte kunde jobba heltid. Men de sa att jag skötte mig bra och skulle söka sommarjobb också! Awesome.
Blev lite besviken när jag såg globen på nära håll. Jag har varit där förut,men det var ett tag sen. Globen är faktiskt ganska liten! Jag ville se den och ba WOOW men det va mer "eh?" HAH. den är såklart större inuti, men den syns knappt när man är där i närheten. Alla köpcenter och hus gör att den ligger i bakgrunden. Dåligt dåligt.

Sedan satt jag själv och åt på McDonalds och kände mig som värsta mobboffret. Jag som alltid bruka mobba alla som sitter själv och äter. Påminn mig att jag aldrig ska mobba en ensam människa på donken igen. Aldrig. HAH.

Ska alldeles snart på min andra intervju för dagen. Barnvakt. Hoppas det går enklare och så. Även om det andra jobbet var ett jobb som passade mig mer. Men barn brukar gilla mig, och det är väl det viktigaste.

Sedan blir det hem till Frida för att redigera filmen som vi spelade in förra veckan. Det blir mycket pyssel och mys, ser verkligen fram emot det.

Jobbsökandet fortsätter! Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: H A N N A - F O T O B L O G G

sv;Tackar :)

2010-02-03 @ 14:40:07
URL: http://vibyflickan.blogg.se/
Postat av: F A N C Y

Svar. Åh ja visst måste man se den =) Allt bra med dig förresten?

2010-02-03 @ 21:30:57
URL: http://fanzo.blogg.se/
Postat av: julia

hoppas det gick bra :)

2010-02-03 @ 21:48:30
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: F A N C Y

Svar. Haha ja =) Fast det kostade bara 500 totalt ! Det är fint här med! Hittat på något speciellt idag?

2010-02-03 @ 22:19:22
URL: http://fanzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0