åh vad jag vill duscha..

Ska alldeles snart göra det, men ska först äta lite middag och sen vill jag kolla klart på Hairspray som jag inte hann klart med igår. Jag vet inte alls vad jag vill se för film ikväll heller, för det känns som att jag har sett alla bra ju!
Dessutom längtar jag tills imorrn, så det kanske är bra att jag somnar tidigt? Jag ska nämligen träffa min älskling imorrn som ska äta middag hos mig :) Innan dess ska jag till stan och shoppa loss lite på Gina Tricot med Mikkan. Måste ha en söt sommarklänning till midsommar hade jag tänkt, för då blir det mysfeezt!
På lördag blir det Öland med mikis också! Det kommer bli awesome, för vi ska mysa, festa och ragga! yeah! I'm the wingwoman ;)
Jag är helt slut efter att ha varit med barnen idag, när pappan kom och hämtade dom, låg minstingen i min famn och jag höll nästan på att somna ^^ Kommer sakna de små krabaterna i 2 hela månader då jag har ledigt! Fick ett par supersöta nya armband av barnen som de hade köpt i usa. Det är gummiarband som är formade som olika sportsaker. Ett baseballträ, en amerikansk fotboll och ett tennisracket typ. Sen fick jag en till av den äldsta som hon hade köpt med temat djur. Då fick jag minsann en söt liten flodhäst!:D awesome opossum!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0