Ett litet stick senare..

Jag är sån barnunge. Hur kommer det bli när jag blir äldre? Kommer jag alltid gå hela dagen att fruka inför en liten spruta? Och sen när jag väl tagit den, kommer jag att behöva ligga ner i typ en kvart och hyperventilera för att jag svimmar om jag ställer mig upp direkt?

Äh, värt det kan man ju säga att det var, eftersom jag åker om exakt en vecka till Kina! Snacka om att jag ska shoppa loss. Och igår fick jag en ny kamera som jag ska ta massor av bilder med! Jag har ingen bra erfarenhet av kameror. Jag lyckas alltid tappa bort dom eller ha sönder dom. Förra året lyckades jag ha sönder 3 kameror inom loppet av 8 månader. Trodde aldrig mamma och pappa skulle köpa en till kamera till mig. HAH.

Imorgon ska den invigas med boyfrienden då vi ska ha fredagsmys. Jag skulle egentligen ut på krogen med Mikis som 18åring för första gången, men risken för mig att tappa bort mitt pass på krogen är ganska hög. Så jag hoppar över det och har det mysigt med henne på lördagen istället.

Nu ska jag alldeles strax plugga religion, men lägger in en bild på mitt fina barnplåster som jag fick efter sprutan. Alla på sjukhuset måste tro att jag är värsta barnrumpan. Förra gången fick jag en söt liten ring för att jag var så rädd, och nu kommer jag hem med ett sött litet plåster.




Nån som har nån idé om vad man ska köpa i kina?

Kommentarer
Postat av: gossiprightnow

sv: han är ju så charmig!! ;)

2010-03-11 @ 16:12:03
URL: http://gossiprightnow.blogg.se/
Postat av: Tove

Fin blogg!

Besök och kommentera våran blogg!

Ha det bra :D

2010-03-11 @ 16:46:00
URL: http://toveamanda.blogg.se/
Postat av: Yoana, Sveriges tuffaste bloggerska

Hur e läget? :D

2010-03-11 @ 19:44:17
URL: http://yoanainaction.blogg.se/
Postat av: marre

linne? fan, jag trodde jag hade köpt en top... ska genast lämna tillbaka den ;)

2010-03-11 @ 20:41:05
URL: http://maaarre.blogg.se/
Postat av: Lina

do it ;)

2010-03-11 @ 21:11:04
URL: http://millblomskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0