Choklad!

Underbar dag! Egentligen skulle jag jobbat, men fick ledigt! Därför mötte jag älsklingen i stan. Sedan drog vi och kollade i massa affärer och jag lyckades ta en katalog från teknikmagasinet. Ska ju köpa hello kitty-hörlurar därifrån :) Sen finns det ju massa andra roliga prylar som jag säkert behöver också ^^

Appropå hello kitty så köpte jag en chokladkalender idag! Hello kitty på såklart! Den är så söt att jag nästan inte vill äta upp chokladen (a) Tar första imorgon tänkte jag, och då har jag ju 7 bitar att äta upp! Men ska spara en till Jimmy har jag lovat :)

Dessutom köpte han en toblerone till mig idag! Så jag sitter och smaskar i mig den nu. Det är inte så mycket kvar men sitter och njuter så länge jag kan x)

Snart ska jag kolla på Kvinnors hemliga liv på 3an men nu har jag på¨hollywoodfruar i bakgrunden. Maria Montasami är hur rolig som helst^^ Appropå henne så åt jag och min älskling på Max idag. Förutom att maten var ljummen och inte asvarm så var det faktiskt gott tyckte jag. Jag som bara brukar äta på donken liksom. Men även om donken är supermycket godare så kan max vara en bra variation.
Burger King går jag däremot aldrig på. maha! bästa pojkvännen nånsin! <3 älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0