Time out

Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till Kreta! Snart kommer jag och älskling äntligen iväg och får mysa på egen hand! det ska bli så mysigt! iik! <3
Sitter nu och kollar på Time out på 4an medan the secret life of the american teenager laddar! awesome! sen blir det bachelor pad! iik!
Imorgon ska jag fika med Mikkan och sen ska jag leka med min bäbis! Skriver förmodligen innan jag åker, måste bli mer aktiv! pyss

16 and pregnant

snart ska jag ha lite nostalgilunch med en gammal vän, och sen ska jag träffa baby. Men nu sitter jag och sminkar mig och har på mtv i bakgrunden. Det är 16 and pregnant marathon. I förra avsnittet grät jag lite för att de behövde adoptera bort den lilla bäbisen, så jag fick sminka om mig xD
Men nu är det ett nytt avsnitt och dom ska iallfall behålla barnet. Man blir nästan lite bäbissugen (a)

Idag är det exakt 2 veckor kvar till kreta också, yaay!
Provade lägga luggen åt andra sidan idag också, det ser mycket bättre ut i verkligheten än på bild ^^


internet <3

Internet är ju awesome när man ska köpa något! Har just fått mitt mobilskal som är i silikon, och det är så snyggt och awesome.
Idag vaknade jag klockan 6 för att ta mina barnvaktsbarn till skolan, men sen fick jag åka hem och sova vidare. Jag ska snart hämta dom från skolan och dagis igen och sen ska vi bara ta det lugnt och laga mat.

Ända sen jag köpte min kalender så har jag inte varit riktigt nöjd, och det måste jag vara liksom xD Därför bestämde jag mig för att sitta hela dagen och göra en egen almenacka. så det har jag gjort och min älsking kommer rodna så mycket (a) hihi! Men Jonas Brothers kom också med på ett hörn! Kan knappt vänta tills jag får den! :D

Jag kan inte vara ensam

Haha igår insåg jag hur mycket konstiga grejjer jag gör när jag är ensam. Jag skulle aldrig klara av att bo ensam. som tur är kommer jag nog aldrig behöva göra det :$
Igår spenderade jag dagen med att rensa ut och organisera min garderob, tränade yoga, dammsög rummet och målade naglarna. Kände mig som värsta hemmafrun som inte orkar göra nått annat än att ta hand om sig själv ^^
Idag ska jag lämna ut lite Cvn i stan, och sen ska jag träffa älskling. Vi ska nämligen äta i stan ikväll :D
Sedan ska jag på Rilles avskedsfest, eftersom han tydligen ska flytta till Kina. Men sen träffar jag baby igen där jag ska sova! MYYS! <3


baby!

Snart kommer baby hit :D
han har ju varit en idiot hela helgen, men nu är allt bra och snart kommer han hit så vi kan pussas! Middag blir det också. En av mina favoriträtter, kyckling och curry!
Jag var i stan imorse och fikade med Mikkan (lindman.webblogg.se) Och det var hur mysigt som helst. Hoppas vi ses nästa vecka igen ^^
Men nu ska jag städa rummet och läsa det nya numret av Cosmopolitan som jag inte hunnit än! PUSSEN




You are the best thing thats ever been mine

Åhh snart snart snart! Snart kommer min sötnos hit och vi ska bara mysa. Jag är massa glad idag, vi firar som sagt stort med ett halvår. Det är svårt att beskriva hur mycket jag älskar honom, för jag älskar honom mer än nått annat. Till och med mer än Jonas Brothers och Taylor Swift..tillsammans! Och så mycket brukar man inte älska folk :$
Mina pussar väntar nu minsann!


Aj aj aj mina fötter

Gud vad jag ångrade att jag inte tog flipflops! Gah mina fötter är helt döda sen igår! visst hade jaNg det roligt och mysigt med mina vänner men mina fötter dödade mig, så jag åkte hem vid 2. Träffade dock ett helt gäng av kompisar så det var skönt att se lite nygamla ansikten igen :)
Kanske får jag se mer av dom snart!

Jag vaknade av huvudvärk även fast jag inte drack nått typ och hår luktar rök fast jag inte rökte. Men jag är så glad ändå! Idag är det nämligen 6månader! 6 hela månader med min älskling och mer ska det bli! Snart kommer han hit och myser minsann så puss!

Puss

Nu sticker jag ut och dansar! Klackarna är på! :D



stressig dag?

Gud vad mycket jag ska hinna med idag. 2/3 saker är iallfall avklarade. Det känns bra. Nu kan man iofs säga att den jobbigaste delen är kvar..
Jag har fikat med min goda vän Mikkan i centrum, vilket var fett mys. Det var fett roligt att träffa henne igen efter sån lång tid. Båda har varit upptagna, men nu ska vi se till att träffas lite oftare :D
Sedan åkte jag till stan för att träffa söta Andrea. Tyvärr blev hon lite trött på mig eftersom jag ville hitta den perfekta kalendern och det tog lite längre tid än väntat ^^ men nu har jag minsann hittat en liten söt som jag kan dekorera hur jag vill. Köpte även några söta pennor som jag ska ha med mig ööööverallt. Awesome.

Ikväll blir det då utgång och jag ska snart fixa mig, måste bara städaa rummet först (a)



Kvällspromenad

Idag hade jag suttit inne hela dagen, så jag bestämde mig för att ta en liten promenad runt området och bara sitta och tänka lite och chilla typ. Det var faktiskt asskönt att gå en promenad och rensa lungorna lite.
Det är lite ensamt men på torsdag hoppas jag att älsklingen min följer med mig på en promenad. Det känns lite som att Det lugna i min vardag slutar idag också så jag ska ta vara på det.

Imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att först hinna till banken och sedan träffa Andrea i stan. Det ska bli massa mys att träffa henne igen, det var ett tag sedan nu.
På kvällen ska jag ut med Lotta, Madde, Mia och Zetter för att fira av Danielpojken. Han flyr till sin hemstad i Sundsvall nu i 2månader så jag följer med en stund. Jag får hoppas att det inte blir som förra gången vi gick ut, haha!


YAY!

Älskling väckte mig imorse av ett sms, usch. Men lite bra var det, då kanske jag somnar tidigare om nätterna. Behöver ju vänja mig innan jag börjar jobba igen.
Men jag upptäckte snabbt när jag hade vaknat att det var tisdag. Åh du underbara tisdag. Jag älskar tisdagar. Då kommer nämligen nya avsnittet av The Secret life of the american teenager ut!
Jag upptäckte också en ny glad sak. Jag som älskade the Bachelor med Jake och nu the Bachelorette med Ali kommer att få se mer av dom. Eller kanske inte just dom. Men jag älskade ju Tenley och the weather man, och nu kommer de komma en ny serie där alla dom är med igen! och gissa när första avsnittet kommer? joo.. på tisdagar! iik!
Underbar dag!

Bachelor Pad


The secret life of the american teenager <3


Jag skäms!

Haha kan inte fatta att jag har suttit i mer än två dagar i streck nu och spelat the sims 2. Man blir så jäkla besatt när man har så mycket tilläggsspel som jag har. Bara studentliv och olika väder gör det hela mycket roligare. Sedan har jag nu djur och massor av annat ^^
Nä, nu har jag stängt av för dagen. Har lovat mig själv att inte sitta till klockan 4 som igår natt x)
Nu sitter jag istället och kollar på Criminal Minds <3 Bästa kriminalserien ever! Och imorgon kommer nya avsnittet av The secret life of the american teenager ut, awesome!

Det är massa svårt att inte sova brevid den man älskar varje natt. Jag längtar tills vi har ett eget place, då kommer jag aldrig känna mig ensam :)
Nattis!


off to go!

Nu ska jag alldeles snart sticka till älsklingen. Han har inte vaknat ännu, så får se hur långt jag hinner komma innan han smsar och frågar om jag är påväg ^^
Naglarna är också målade svarta nu btw. Håret är lite stort idag, men det kommer ändå förstöras i regnet så whatever!
Ska bara lyssna klart på 7 things med Miley Cyrus och sen ska jag springa till tåget.
Pyss!


Tröttis

Nu är jag supertrött av nån anledning och jag vet inte varför. Kanske är jag förgiftad av hårfärgen, haha! Men jag är nöjd minsann och nu ska jag sova! pussen!

(x) Rökt

( ) Snusat

( ) Drogat

(X) Druckit så mycket att jag spytt

( ) Stulit en bil

(x) Hånglat med samma kön

(X) Sovit i samma säng med samma kön

(X) Varit kär

(X) Blivit dumpad

(x) Dumpat någon

(x) Har haft sex senaste 3 månaderna

(x) Snattat

( ) Blivit arresterad

( ) Gått på en BLIND DATE

(x) Ljugit för en vän.

(x) Skolkat

(x) Varit Utomlands

( ) Flygit flygplan

(x) Gått vilse

( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa

(x) Gråtit dig till sömns

(x) Lekt tjuv och polis

(x) Sjungit karaoke

(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra

(x) Busringt

(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan

(x) Fångat en snöflinga på tungan

( ) Dansat i regn

(x) Skrivit till Jultomten

(x) Fått ett sugmärke

() Sett solen gå upp med någon du tyckt om

(X) Blåst såpbubblor

(X) Grillat på en strand

(x) Åkt inlines

(x) Åkt skidor

(X) Åkt skridskor

( ) Åkt snowboard

() Genomgått en operation

(x) Varit förälskad i en lärare

( ) Haft sex med min lärare

( ) Sett en del av mig själv brinna

(x) Ätit sushi

(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(X) Gjort en snöängel

( ) Haft ett te-party

(x) Byggt ett sandslott

(X) Hoppat i en vattenpöl

(X) Hoppat i en lövhög

(X) Somnat i skolan/på jobbet

(x) Använt ett falskt id

(X) Tittat på en solnedgång

( ) varit med i en jordbävning

( ) Rört en orm

(X) Sovit under stjärnorna

(X) Blivit kittlad

() Blivit bestulen

(X) Blivit missförstådd

(x) Vunnit i en tävling

(X) Gått mot rött

() Blivit avstängd från skolan

( ) Varit i en bilolycka

(x) Haft kramp

( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt

(X) Hatat mitt utseende

() Varit vittne till ett brott

(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna

(X) Skrivit ett kärleksbrev

 (X) Fått en önskan inslagen

( ) Haft sex med ett djur

() Smakat torrfoder till ett djur (jag älskar lukten!<3)

( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne

(X) Kysst en spegel

(X) Sjungit i duschen

(X) Drömt att jag gift mig med någon

(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern

(X) Suttit på ett tak

(X) Skrikit så att jag inte fått luft

(X) Pratat i telefon i mer än 4 timmar

(X) Stannat uppe hela natten

( ) Inte duschat på en vecka

(X) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(X) Klättrat i träd

(x) Haft en koja

(X) Blivit puttad i en pool med kläderna på

() Brutit någon kroppsdel

(X) Fångat en fjäril

(X) Fuskat på ett prov

(X) Glömt någons namn

(X) Sovit naken

() Tatuerat mig

(x) Piercat mig på annat ställe än öronen

( ) Dykt djupare än trettio meter.

( ) Hoppat fallskärm

(x) Varit olyckligt kär

 


Done!

Åh jag älskar mitt hår! Nu är jag äntligen svarthårig igen och utväxten är borta! :D Imorgon ska älsklingen min få se.
Vad jag ska göra ikväll vet jag inte. Jag drömde om spöken i natt, och jag vet inte varför. Det var så läskigt för i drömmen så fick jag fram ett namn, vilket jag inte kommer ihåg nu. Tänk om namnet skulle vara en riktig person? Det skulle vara grymt coolt!
Kanske blir det nån film ikväll. Är riktigt sugen på min favoritfilm Taking 5 faktiskt!


söt :)

Nu ska jag iväg och handla färg till mitt hår i centrum, glad glad glad dag idag! Jag kommer bli så söt :D
Mamma förstörde mina byxor i tvätten btw, yay, nu är dom typ konstig färg och dom va aprikosfärgade innan.. !



The bachelorette

Nu är jag minsann besatt igen! Jag fortsättningen av the bachelor är ju såklart the bachelorette. Jag vet inte ens vad det roliga är med showen men det är nått magiskt med att hitta kärleken inte sant? :)

Jag och älsklingen var igår och kollade på massa fiskar på Aquaria som ligger precis brevid gröna lund. Det fanns hajar, muränor, sjöhästar och till och med hitta nemo och Doris! Jag älskar dorisfiskar eftrsom Doris är så skön i hitta nemo xD Hihi :D Det var faktiskt hur fint som helst! Nästa gång vill jag åka till Kolmården eller skansen för att se fler djur. Efteråt kom vi hem och badade i hans jacuzzi vilket var awesome!
Fast jag tror att jag var mer intresserad av fiskar än ifall jag skulle se andra djur ^^

Imorgon kommer bli en bra dag! Jag ska nämligen ta tag i mitt, numera fula hår, och färga det svart :D oh yes, it is going to be awesome opossum! ^^ exited!








RSS 2.0