jobb jobb jobb!

Som ni ser har jag inte uppdaterat den här veckan och jag har faktiskt en utmärkt anledning! Jag har börjat jobba verkligen hela dagarna kan man säga... Från klockan åtta till typ 7 på kvällen jobbar jag :) Ikväll var jag och älskling och åt på en thai och mongolisk resturang, supergott! AJAAAA! Ska kolla gossip girl nu; langar en gammal bild :D

Bowling

Nu är jag hemma från jobbet och ska alldeles snart åka till bowlingen på 20årsfest. Jag är lite nervös men taggad :) Jag har på mig lite casual kläder, men jag gillar det! Jag ska ju ändå bara bowla. Och sen kanske vi skulle dra ut, men det funkar tror jag. Nu ska jag bara platta håret och sminka mig fint. Visar bild antingen ikväll precis innan jag åker, eller så visar jag det imorgon eller på måndag. Jag brukar ju itne skriva på helgerna men vi får se!
Ska ju till ikea imorgon med min älskling som jag taggar för massa! Vi får se hur mina hormoner mår då också ;) Ha en awesome kväll! pussen! <3


Varm choklad!

Nu kanske det är så att jag inte har så mycket för mig nej. Så därför tänker jag också dela med mig av att jag är på min 3e varma choklad för dagen. Och ja, jag kanske tar min varma choklad som både frukost och lunch, men när man står stilla som jag hela dagen behöver man inte mer mat än det. Chokladen är faktiskt väldigt mättande och jag får ju middag när jag kommer hem (?)
Nu ska jag återgå till arbetet igen och min varma choklad! puss på er.


kuuuul..

En söt liten tant kom just på besök. Hon ville bara ha ett par värmeljus och blev så glad att jag hade några i någon annan färg än vita ^^
Hon berättade att hon bodde ensam och var rädd att tända ljus när hon var så gammal och om hon råkade glömma dom. Smart tant! Och söt var hon också :)
Jag sitter här och tar lite egobilder. Eller ego bilder ska man kanske inte säga, men det är lite flumbilder på mig för att jag har tillgång till den här awesome och roliga datorn :p



Bad day

okej, så jag bloggade inte igår. Jag vet. Men jag har faktiskt en bra ursäkt den här gången. Jag hade en riktig otursdag igår.
Först trodde jag att jag hade pajat min dator och satt och dampade sönder typ, sen fanns det ingen mat hemma sp jag var hungrig hela tiden. Sedan när jag hämtade barnen ramlade jag på isen och var väldigt nära på att börja gråta. Men nejnej, inte stannade det där. Jo för hemma hos barnen så lekte de ju själva och ville inte alls ha med mig att göra..greaat...! Dessutom på allt det där, är mina hormoner som galna typ. Jag skrattar i ena sekunden och gråter i den andra.
Nu sitter jag och jobbar i affären igen. Inga kunder ännu, men det kommer väl får jag hoppas! uppdaterar lite senare men bilder och sånt kul! <3

Gossip girl

Jag har länge undrat vad det är som lockar de flesta till att kolla på Gossip Girl eftersom jag aldrig riktigt fattat det. Igår bestämde jag mig för att ladda ner hela första serien för att försöka förstå nånting. Nu har jag kollat på 5 avsnitt totalt och har inte riktigt kommit in i det än. Men visst är det helt okej, så jag ska fortsätta kolla ikväll.

Nu ska jag iväg och jobba. Sedan ska jag möta upp min älskling! Vad vi ska göra har jag ingen aning om, men men! Jag längtar alltid till onsdagar, det känns så bra att vi har satt ut den dagen att träffas :)

Måste ocksp betala in pengar till högskoleprovet, iik! Ska definitivt tvätta håret också för det är inte okej just nu x) Satte upp det i en fläta nyss också och funderar även på att ha mössa på mig ^^  Skriver när jag kommer hem.


barnmats-trenden

Nu har jag och älskling nördat oss färdigt...tydligen x) Vi satt och spelade med varandra ett spel, jag här hemma och han hemma hos sig. Vi vann! tihi ^^ Det var awesome.

Jag har också sett på topbloggarna att två av dom har börjat äta barnmat som någon himla diet. Och inte för att jag vill gå i deras fotspår, men det är bra mat och man håller sig faktiskt mätt. Jag själv som vill gå ner lite i vikt, åt det idag till middag. Inte jättegott må jag säga eftersom barnmat ofta inte är saltad för de barn under 1år. Men imorgon ska det shoppas barnmat med lite större bitar i. Sedan ska jag ju träna också, men jag har blivit förkyld igen.. efter helgen tror jag. Himla snöoväder blev det när vi skulle hem från krogen och jag hade väl för lite kläder som vanligt.

Ajaaa! Nu ska jag kolla mitt efterlängtade avsnitt av the bachelor! :D pyss!

Pretty little liars

Nu har jag kollat färdigt på Seventh heaven och ska sätta mig ned för att kolla på Pretty little liars som kom ut igår! Eller egentligen kom det ut inatt, men jag orkade inte sitta upp och vänta på det. Alla karaktärerna är så himla snygga, och sen är den fett läskig men ändå spännande på samma gång. Jag ligger alltid nerbäddad i sängen med täcket högt över huvudet när jag tittar, huhu!
Ikväll ska jag även kolla på the Bachelor! :) Min favorit är fortfarande kvar, yay!
Pretty little liars är verkligen en av de bästa serierna jag har sett! Tillsammans med Hellcats då såklart! Nu ska jag kolla så jag inte missar så mycket tid innan jag ska jobba! Vi hörs senare!


Tisdag

Godmorgon godmorgon!
Jag har tänkt på att jag verkligen vill gå på bio! Det var fett längesen och det är fett mysigt. Förut ville jag se narnia, men jag kan likagärna vänta på att den kommer ut eller så laddar man ner den (?)
Men nu har ju den underbara filmen Love and other drugs kommit, och den vill jag verkligen se!
Jag är minsann fortfarande taggad på lördag, och det är inte lite minsann! Nu vet jag också att älsklingen min är lika taggad!

Idag väntar en lugn dag så jag hinner minsann uppdatera en gång till innan jag sticker till jobbet! pussen


bibblan

Helger är heliga, då skriver jag inte. Det tycker jag verkar som en bra regel här på bloggen. Jag gillar faktiskt att skriva och gör det gärna när jag har tid, men idag har det varit så fullt upp att jag verkligen inte haft tid! Men nu är jag i min säng som vanligt och är massa glad!
Kanske för att jag nu är anställd på vikariepoolen och att jag ska på 20års-fest på fredag, woho! Sen det bästa med veckan blir nog ändå att jag och älskling kanske ska till IKEA på lördag, och vi ska inte köpa vad som helst utan ett par jätteawesome saker! hihi!

Men idag har jag varit på bibblan hela dagen med lilla axel :) han satt och spelade datorspel hela tiden och jag gick runt och såg att det finns ganska nödvändiga saker där! Det är awesome för jag kommer behöva det när jag ska göra högskoleprovet om någon månad. Måste anmäla mig också. I höst ångrade jag mig i sista sekund, men nu ska jag minsann våga! Jag hatar prov, det är hemskt. Matte är hemskast! usch och fy!

Nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna. På lördag kommer jag kanske ha något awesome att krama om nätterna varje dag! När älskling inte är med mig såklart, huhu!

 bamsespel!

Trött

Nu har jag sett mitt avsnitt av PLL och ska sova. Är dödstrött! Glömde såklart datorn hemma när jag skulle jobba, men tur var kanske det ;) Åh jag orkar inte skriva mer. Imorgon ska jag möta upp mikis för solning och sen till Andrea :) försöker blogga såmycket jag kan, men förmodligen blir det inte så mycket...

Jag lagade en jättegod påhittad maträtt idag också med räkor och ris! nyttigt och bra säkert! :D godnattpuss!


Dags för lite vila..

Jag vaknade astidigt imorse eftersom jag skulle på den där intervjun. Det var mer som ett informationsmöte och jag vet inte riktigt om jag har fått tjänsten eller inte ^^ Det var flera personer där och så satt vi i en ring och skulle berätta om oss sjäva och vad vi hade jobbat på tidigare. Sedan frågade hon som höll i allt när vi ville börja, och alla sa ju så snart som möjligt. Hon log massa mot mig, så jag tar det som att hon gillar mig, huhu!

Måste iallafall tillbaka dit nästa vecka som senast för att lämna in alla papper. Gjorde inte det idag eftersom jag inte hann ta kopior av allting. Alla har ju inte en kopiator hemma... funderar på att åka och hälsa på morfar och mormor och även låna deras scanner. Jag har ingen aning hur man gör med en sån, men jag får hoppas att det funkar ändå!

Ska också jobba ikväll, kommer inte hem förrän klockan 12 ikväll var det sagt. Men det är ingen fara, jag tänkte nog ta med mig datorn så jag kan kolla på PLL (a) Sedan kommer det ju finnas te där. Sedan får jag ju träffa barnen igen, så det kommer bli awesome! Nu måste jag bara vila upp mig ett litet tag innan jag far iväg :) Var uppe lite för sent igår eftersom jag ville kolla på the bachelor, tiih!

Hör säkert av mig mer ikväll<3

Old memories

Sitter nu och ät mätt och belåten. Jag och älskling hann ändra oss i sista sekunden med maten och valde pizza istället, supergott! Sedan satt vi där i kungshallen och pussades och myste.. ååh :D

När jag kom hem fixade jag fram ett kort på mig, skrev ut mitt CV och tog fram mina betyd och dessutom referenser och papper från senast jag jobbade. Ska ju på arbetsintervju imorgon bitti och är SUPERNERVÖS. wish me luck?

Nu sitter jag vid den gamla stationära datorn och bläddrar igenom lite bilder, ganska roligt att se hur man förändras, även om det inte är på så lång tid. Sedan känns det askonstigt att sitta och skriva med ett skrivbord! Hahah!
Nu ska jag lägga mig i min säng och titta på the bachelor, det är såå roligt. Tittade på det i somras fett mycket och nu har de haft uppehåll och är äntligen tillbaka. YAY!

 amerikansk fotbollsmatch ;)
 med mikiis <3


 Studentfest!
 i kina :)

 puss! <3 (sån piercing jag ska köpa ny)

Mäktig frukost

Äntligen fick jag stilla mitt sug eller vad man ska säga. Jag åt en awesome frukost nyss då jag åt kycklíng med morötter, potatis och såklart palsternacka!
Men jag har sett att jag skriver om mat ganska mycket så jag borde sluta xD Hah vill ju inte vara värsta fettot!

Sitter och kollar på "the f word" nu men ska alldeles snart gå och fixa mig. Ska ju iväg och jobba alldeles snart. Men det blir inte så mycket jobb idag, vilket är skönt. Sedan får jag ju träffa min älskling!

Jag har suttit ett tag och tänkt på att jag borde skaffa ett nytt smycke till min piercing snart. Men jag vet inte riktigt vad jag vill ha och inte heller när jag ska köpa den. Det är fett svårt att hitta ett smycke som jag trivs i.. Får ta med min sötnos i helgen och tvinga honom leta med mig.

På fredag får jag kanske också sola igen (beroende!) med Mikis. Det känns som att det bara har tagit lite än så länge och jag vill känna att jag blivit mycket brunare och sen hålla den brännan typ ^^ men men! <3

Jag älskar dig!


God morgon! En riktigt god morgon är det verkligen för mig. Idag är en viktig dag i mitt liv. Det är bara en månad kvar tills ett år. Ett år sedan jag och min pojkvän blev tillsammans! åhå!

Vem vet inte vid det här laget hur mycket jag älskar min pojkvän. Han är ju min bästa vän och vi har ju växt ihop nu under tiden vi varit tillsammans. Det är en underbar känsla. Men det blir därför så mycket värre så fort jag är utan honom. Jag älskar honom mer och mer för varje dag och det kommer jag göra så länge jag lever! Idag var det 11 månader sedan det blev han och jag. Helt otroligt att jag har hittat en sådan underbar kille, bara till mig!
Ikväll ska vi fira med att äta på en resturang, vad jag tror blir mongoliskt men med oss vet man aldrig. Jag hinner säkert ändra mig i sista sekund, även om jag är fett taggad.

Ville bara säga att jag älskar dig och vi har ett underbart år framför oss. Resor, eventuell flytt och massa plugg! Puss på dig älskling! <3



fräsh chey

Vad mycket klockan redan har blivit. Dagen har gått så himla fort också!
När jag kom hem från barnpassningen imorse så var jag helt slut och la mig och sov några timmar. Superskönt!

Vad som också var skönt var att sola. Det tog riktigt bra den här gången, även om det bara var 20-minutare. Jag kan ärligt säga att jag längtar till nästa gång. 40kr hit och dit är ju inte så mycket egentligen (a)
Älskling och jag provade även att äta på Subways men jag hade haft för höga förväntningar om det stället.. Sedan var jag inte heller så hungrig eftersom jag och Lana hade ätit en god fika precis innan. Jag åt en asgod Foccacia med kyckling och fetaost. Åh det är verkligen så gott med foccacia! Jag åt det hela tiden förut när jag jobbade på café men slutade sedan. Det ska jag äta nästa gång jag "fikar" också!

När jag kom hem åt jag lite av min stora toblerone och sen hoppade jag in i duschen. Jag bestämde mig även för att raka benen - första gången på länge, HAH. Men vem rakar benen på vintern egentligen? Idag fick jag bara lust. Sedan smörjde jag in mig (så jag såg lite brunare ut i mina ögon) och nu ligger jag här i sängen och skriver mina vanliga godnatt-sms till min älskling.  Tvn är såklart på och det är CSI nu. Toppen att ligga och kolla på innan man går och lägger sig. Tyyypiskt mig att göra det varje kväll ;)

Godernatter <3


Iväg mot solariumet



Nu ska jag till solariumet med min älskling. Jag hatar att vara blekfis (iallafall blekfis på min nivå, i mina ögon). Jag vill få lite färg och se lite fräshare ut. Kanske kommer jag se ut som ett russin några år tidigare än mina vänner men men! Det ska bli så skönt, och sen kommer jag ju få pussar av pojken min.

Middag ska vi också äta. Imorgon firar vi ju 11 månader, och jag jobbar (såklart) så vi tänkte ha en liten mysig middag. Förmodligen blir det Subway eftersom jag aldrig har ätit där och vill se om det verkligen är så gott som det ser ut. Vi hade tänkt på tacobar också men det har blivit som ett standardställe för oss på onsdagar så det kommer bli skönt att prova på något nytt!

pyss!


God...morgon?

Usch och fy vad jobbigt det är att gå upp den här tiden på morgonen. Kan inte fatta att jag ändå vill ha ett jobb där man går upp så här tidigt och sen kommer hem på kvällen.. Men nu är jag vaken iallafall. Och jätteseg.
Har gjort mackor till barnen och har dukat ur diskmaskinen.
Jag försöker stå upp men benen bara viker sig liksom ^^ Provade även honung och citronte men det var inte heller så gott. Jag hoppas att det ger mig lite energi iallafall!

Snart ska jag röra på mig och lämna barnen och sen får jag äntligen komma hem till min säng och sova vidare ett tag. Det sköna är att jag är ledig från jobbet resten av dagen också! Men jag ska ju inte ligga i sängen hela dagen. Förmodligen ska jag träffa Lanis och ta en promenad eller nått och sen ska jag iväg och sola med pojkvännen.

Ikväll ska jag vara med Mikis! Åh det var ett bra tag sen nu känns det som (förra veckan?) . Det är ju viktigt att finnas där för vänner tycker jag. Jag kanske inte alltid hinner eller lyckas, men jag försöker faktiskt mitt allra bästa!

puss så uppdaterar jag senare <3

 snygg chey!

Allt nyttigt är äckligt... nästan

Jag är en sån där jobbig människa som verkligen inte gillar frukt eller grönsaker. Eller jag kan ju äta annanas eller apelsin typ. Men jag klarar inte av att äta äpplen typ och jordgubbar tröttnade jag på när jag var lite yngre. Mamma gör fruktsallad varje dag till familjen men hon vet att jag är den enda som inte äter det.
Med grönsaker är det samma sak. Sallad har ingen smak längre och tomater är för slafsiga, inte sant?

Nu har jag kommit på något som är riktigt gott faktiskt. Det är ingen grönsak utan en rotfrukt! Det är inte mindre än palsternackan! Jag har det bästa tipset om hur man lagar till den. Man skalar den och lägger skär den till långa strimlor. Inte för smala för då kommer de bli brända. Sedan gör man samma sak med morötter (fett gott) och lägger de på en plåt och häller på olivolja. Men innan den ska in i ugnen så skalar man även lite potatis och lägger med på plåten. Man låter de sedan ligga i ugnen och puttra i 20minuter eller så. När man tar ut dom är de såååå goda!

Jag hade aldrig ätit detta innan, men brukar få det ibland när jag äter middag hos min älskling. Nu har jag inte ätit det på länge och det är långt kvar tills jag ska äta middag där och jag har ett sånt sug! Efter en freaking palsternacka - eller som jag kallar det - den gula moroten.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Jag har 5 och en halv timma på mig att sova innan jag ska väcka barnen för att de ska gå till skolan och dagis. Jag har en lång dag framför mig imorgon så kommer inte vara lika aktiv som jag varit idag, men jag ska göra mitt allra bästa, höhö.

(driver pojkvännen till vanisinne och skrämmer läsare muhah)

godnattis <3


Jobbintervju!

Jag glömde ju berätta ett av det roligaste sakerna på hela dagen. Jag ringde till ett ställe som heter Vikariepoolen precis innan jag stack och jobbade.
Jag ska tillbaka dit på torsdag och presentera mig, lämna CV och alla möjliga saker för att kanske bli anställd där. Jag är taggad på så mycket nu. Både att jobba på morgonen och kvällen, men även på att plugga!

Nu ska jag duscha barnen innan de ska hoppa i säng och jag ska sitta här framför datorn och titta på serier eller vad det nu blir.

Jag visar en bild från idag. Hade på mitt nya awesome rosa läppstift idag, men det syns tyvärr inte så bra i camen. Attans. Jag borde köpa en ny cam, men jag sparar pengar till Hawaii nu.
Yes I said it, I said it cause I caaaan!

 da pose

At work

Nu är jag på jobbet eller vad man nu ska kalla det. Pengar får jag och roligt är det. Sitter iallafall i köket hos famijen jag jobbar hos. Barnen leker med julklapparna jag gav dem. Åh så glada de blev. Även fast den yngsta redan hade en legomotorcykel blev han överlycklig och sitter glatt och pillar med den nu.

Håller på att göra pannkakor också. Eller tekniskt sett stoppar jag bara in dom i mikron i 2minuter och lägger på lite socker och kanel. Jag är så duktig!

Nu ska jag ta mig en macka till och dricka upp mitt goda te. Egentligen så är det inte jättegott, utan den bästa är ju peach/mango, men det var tydligen slut här. Det är bara jag som har druckit upp det också, illa illa! ;)
Lite knasigt att jag hatar, asså verkligen kan inte äta frukten mango. Det sticker på tungan och jag får för mig att jag har frossa och att min mage kommer att sticka sönder av alla taggar som finns i det där fruktköttet, haha!

Hur som helst. Mangoteet är slut och här sitter jag med blue fruits + pannkakor. Puss!

Oprah

Nu sitter jag minnsann här i min säng igen. Precis som alla andra måndagar innan jullovet. Såklart sitter jag och kollar på Oprah. Hon är lite överdrivet generös idag så det var inte alls roligt att kolla på..

Jag måste slå in lite paket till barnen snart också. Jag ska ju över dit och jobba om någon timme och jag har köpt presenter till dom som jag är så stolt över. Ibland önskar jag att jag var barn och kunde leka med leksaker igen. Det var faktiskt nära att jag köpte en likadan present till mig själv som jag köpte till tjejen. Det var en jättefin bok som var dekorerad som ett dockhus på insidan. Sen fanns det klistermärken som var människor och möbler så man kunde inreda alla rummen. Det fanns också mallar så man kunde rita sina egna möbler. Jag älskar när fantasin flödar fritt!

Nu ska jag ta och platta mitt hår som äntligen har torkat efter den sköna duschen jag tog imorse. Sedan är det sol ute idag! Underbart väder och underbar dag. Imorgon ska jag sola öhöhö!

Tar med mig datorn ikväll så jag uppdaterar senare <3

En förändring

Titta vad rosa och fint det blev! Det kanske inte blev den största eller den bästa förändringen,men något blev det iallafall. Rosa har ju kommit och blivit min favoritfärg de senaste månaderna nu och jag kände att jag behövde släppa in det rosa även här på bloggen.

Nu ligger jag i min säng och är redo för att sova. Fast eftersom jag inte är trött än, ska jag äntligen få påbörja min bok jag fick i julklapp. Den heter Not without hope och är en sann historia om amerikanska fotbollsspelare som är ute och fiskar, men så kantrar deras båt och de får ligga och försöka klara sig undan hajar och kalla vågor i över 48 timmar. Det lustiga är att jag såg ett repotage om boken på Oprah, haha. Då känns det på ett sätt oseriöst, men eftersom det är en sann historia blev jag helt fast direkt.

Jag glömde nästan säga det viktigaste också. Pretty little liars har börjat igen! Det var ett bra tag sen jag såg den serien nu, och jag hade saknat den! Såg första nya avsnittet idag och längtar redan till nästa vecka. åååååh!

Nu ska jag sluta attackera bloggvärlden det första jag gör! Men nu har jag inte så mycket bloggtorka längre. Tog även bort några av de första inläggen på bloggen. Känns inte så roligt att ha kvar vissa, även om de är minnen. Ny minnen ska skapas, så ut med de gamla!

Godnattis!


Toblerone!

Jag fick en helt underbar present av min älskling. En annan än Taylor swift tröjan som jag visade på förra inlägget då. Jag fick en superduperstor Toblerone.
Fast jag har inte vågat öppna den än.. Jag vill inte att den ska ta slut. Typ aldrig.

Sen har jag tänkt på om man skulle byta domän här på bloggen. Jag gillar blogg.se men jag vet inte riktigt om det finns någonting roligare eller bättre menar jag! Hur som helst så letar jag efter saker som fräshar upp bloggen lite så den inte blir så platt..hmmm.. ska se vad jag hittar!
Om jag är duktig och hittar ett, kanske men bara kaaanske jag tar mig en smakbit av den otroligt lockande tobleronen! mahahah!

Och titta! Det blev ett till inlägg ikväll!


Gott nytt jul!

... en vecka eller så lite försent kanske. Men jag kände att det var dags att ta en liten paus sådär innan jul. Inte för att jag brukade vara så aktiv heller..
Men nu börjar ett nytt och bra år och då kanske jag lyckas hålla mig lite aktivare än förut, maha! Jag börjar ju jobba nu igen imorgon, så då kanske jag hinner skriva lite. Sedan ska jag göra mitt bästa för att göra något vettigt på dagarna som gör att jag har nått att skriva om också.

Mitt jullov har iallafall varit bra. Senast jag skrev var dagen innan jul, så det har hänt mycket, men ändå lite kan man säga. Har spenderat en hel del tid med älskling, och vi har planerat lite resor och sånt under året. Det kommer bli så mysigt! Sedan har vi också börjat att kolla på O.C från säsong 1. Det är en himla bra serie det där. Jag kommer inte alls ihåg så mycket och har inte heller sett klart på hela serien nångång så det kommer bli spännande.

Jag har även hunnit att vara med bästa vännen Mikis som har köpt ett Wii-spel! Då körde vi mario kart med rattar ett tag, men nu har hon även köpt ett dansspel som jag inte kommer ihåg namnet på, men kanske just dance? Man får iallafall sjukt ont i armarna av det, såå det kan man säga att jag behövde.

Appropå träning så har jag inte gjort nånting ^^ Men älsklingen och jag har gjort vår egna bantning genom att inte äta lite mycket, så upp i vikt har jag iallafall inte gått. Och nu när jag börjar jobba igen så kommer jag nog börja gå hem om kvällarna. Det är ju alltid början på något.

Sen måste jag påminna mig själv att jag ska ringa runt till lite jobb imorgon eller i veckan för att se om jag kan jobba ytterligare lite mer.

Nu ska jag sluta prata och sen kanske jag uppdaterar mer ikväll, imorgon eller vem vet när nästa gång blir! pussen!



RSS 2.0