Dags för lite vila..

Jag vaknade astidigt imorse eftersom jag skulle på den där intervjun. Det var mer som ett informationsmöte och jag vet inte riktigt om jag har fått tjänsten eller inte ^^ Det var flera personer där och så satt vi i en ring och skulle berätta om oss sjäva och vad vi hade jobbat på tidigare. Sedan frågade hon som höll i allt när vi ville börja, och alla sa ju så snart som möjligt. Hon log massa mot mig, så jag tar det som att hon gillar mig, huhu!

Måste iallafall tillbaka dit nästa vecka som senast för att lämna in alla papper. Gjorde inte det idag eftersom jag inte hann ta kopior av allting. Alla har ju inte en kopiator hemma... funderar på att åka och hälsa på morfar och mormor och även låna deras scanner. Jag har ingen aning hur man gör med en sån, men jag får hoppas att det funkar ändå!

Ska också jobba ikväll, kommer inte hem förrän klockan 12 ikväll var det sagt. Men det är ingen fara, jag tänkte nog ta med mig datorn så jag kan kolla på PLL (a) Sedan kommer det ju finnas te där. Sedan får jag ju träffa barnen igen, så det kommer bli awesome! Nu måste jag bara vila upp mig ett litet tag innan jag far iväg :) Var uppe lite för sent igår eftersom jag ville kolla på the bachelor, tiih!

Hör säkert av mig mer ikväll<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0