smärta!

Nu har jag gråtit klart för idag. Jag åkte imorse för att kolla upp om jag verkligen hade astma som jag hade trott. Och mycket riktigt, efter att jag hade suttit och väntat på läkaren i 40minuter typ så säger han att jag har astma. Men jag har nu fått astmamedicin som jag ska ta morgon och kväll och när jag behöver det. Jag hoppas att det blir bättre.
Jag ska dit igen dagen innan nyår och kolla om det har blivit bättre. Men nu känns det iallfall tryggt att gå och lägga mig om nätterna. Jag kommer nog inte vara lika rädd att dö i sömnen iallafall ^^
Efter att han hade skrivit ut recepten bestämde han sig för att kolla försäkerhetsskull om jag var allergisk mot något, så han skickade mig att ta blodprov.
Jag haaaatar verkligen blodprov. Första gången jag tog det svimmade jag, och andra gången spydde jag. Den här gången grät jag som en liten bäbis och satt och skakade och var så himla rädd innan. Efteråt gjorde det fett ont i armen för att hon förmodligen träffade en nerv. Mina ben skakade när jag gick och tårarna rann fortfarande.. Tillslut kunde jag inte hålla mig längre och spydde. Yay. Jag är fett sämst.
Nästa gång jag förlorar blod ska vara när jag ska föda barn typ!

Nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv tills jag orkar göra nått annat. Jag vill inte ens äta. Det är fett synd om mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0