Jag vill bli bonde när jag blir stor

Igår fick jag börja jobbet lite tidigare, men det gick bra det med. Jag behövde inte göra så mycke faktisk, så jag satt mest och kollade på tv, lagade mat och plockade undan lite :)
Sedan bestämde jag mig för att inte åka tåg hem, utan att gå. Det var inte bara för att jag hade glömt tågkortet utan det var faktiskt både skönt och nyttigt. Dessutom hade jag älsklingen i luren hela tiden.

Men samtalet slutade inte när jag kom hem. Nejnej, i 3 timmar satt vi och pratade och skrattade. Vi bläddrade igenom gamla skol-och dagisgrejer som vi hade skrivit när vi var små. Jag skrattade flera gånger så att jag grät. Jag hadr sån livlig fantasi då att jag inte vet vad. En normal unge var jag iallafall inte xD Jag skrev om en skunk som var brottsling och spöken och alla möjliga konstiga grejjer! Och det var bara lite av det jag har i mitt rum. Jag undrar vad som finns uppe på vinden liksom ^^

Idag ska jag jobba som vanligt och jag och 8åringen ska åka till biblioteket och läsa lite. Jag hade tänkt att fråga på biblioteket lite efter böcker som jag kan ha användning för om/när jag åker till karlstad och pluggar där. Åhh jag vill bort. Bort från den här dumma staden och ön, så jag bara kan få bo och plugga med älsklingen min. Det skulle vara så befriande och awesome. Jag har alltid haft drömmar,men jag hoppas och tror verkligen att den här slår in.

Jag taggar till imorgon också! Då ska jag shoppa och fika med min käre Jimmy. Jag är så sugen på varm choklad med grädde och små marshmellows! Sen vill jag kolla på byxor om vi hinner, men det är ingen brådska. Kanske lyckas jag övertala älsklingen min att köpa chokladkalender, huhu!

Nu är han iallafall på jobbet och jobbar för fullt. Och jag ligger i sängen och myser, maha! Men jag saknar honom och jag ville att han skulle veta det. Och att jag är mer kär i honom än nånsin! Jag ser fram emot en underbar framtid med honom. Jag älskar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0