Inga kunder idag

Antingen så skrämmer jag iväg alla med min förkylning, eller så har alla redan hittat presenter att ge sina nära och kära. För här är inga människor iallafall!
Men jag har kul ändå minsann! Jag sitter och leker med webcamen här och kan göra massa roliga inställningar ^^
Bara för att jag skrev så så kom det typ tusen kunder... stress stress stress...!

jag älskar mig själv iallafall!

Jobbis

Nu är jag på jobbet igen och har inte haft nån tid att göra nått annat. Nu ska jag äntligen bege mig hemmåt! Ska bli så skönt att lägga sig ner lite!
Ska också ringa älsklingen min på vägen hem! saknar honom, även fast jag var med honom igår.. iik! <3

loca loca loca!

Nu sitter jag och jobbar. Det var just värsta rushen och det var fett jobbigt! De skulle byta grejjer och så skulle de ha typ miljarder saker av varje. Men jag fick lite "dricks" så det var awesome!
Snart ska andrea komma och hälsa på och ännu lite senare kommer min älskling och säger hej (a)
Igår var jag med Mikis och Ylvisen. Vi kollade på tv och åt hemmalagad pizza. Eller det var sån där köpedeg, men den var fett god! Sån ska jag äta fler gånger!

Kom inte hem så sent och var därför inte så trött när jag vaknade i morse, yay!
Jag öppnade affären idag, och det gick fett bra. Det kom några kunder lite för tidigt men jag hanterade det sååå bra, maha! Nu har jag sålt fett mycket! Bara 5 och en halv timme kvar... underbart.
Men jag drömmer faktiskt lite om att starta eget! Men då ska jag ha läst turism hade jag tänkt mig, om jag nu nånsin kommer iväääääg, dädädä! <3

Present!

Jag vet, det var längesen, men så säger jag alltid ^^
Nu är jag fullt uppe i att fixa älsklingens julklapp och även en liten present som hans mor ska få. Det är massa svårt, och jag vet inte ens om det kommer gå bra, men jag gör mitt bästa!
Sedan i eftermiddag ska jag för sista gången till den kalla ishallen, ska bli så himla skönt på ett sätt men kommer sakna det lite ändå ^^

Jag skulle egentligen träffat min vän Lana också i eftermiddag, men vi ombokade det till imorgon. Jag måste också bli klar med presenten innan älsklingen kommer och sover här imorgon.

Jag funderar på att slänga ihop en tjejkväll nåndag, men det går ju inte att ha det här.. Lite synd.. Men jag saknar mina gamla tjejkompisar, men det känns som tiden inte räcker till längre.. jag vill ha fler dagar i veckan!

 ledtråd ^^

10 månader!

10 underbar månader har jag haft min underbara pojkvän! Finns ingen annan som passar mig bättre än vad han gör. Åh älskar honom så mycket och klarar mig inte utan honom. En framtid väntar oss inom kort och jag hoppas att den blir som vi har tänkt oss!
Nu ska jag se sista avsnittet av Hellcats, så himla bra serie! iik! Kommer sakna den nu när den har uppehåll dock...Fast då börjar ju PLL igen så jag är nöjd! huhu!
Just nu så spels Aly&Aj, Taylor Swifit (såklart) och Ashley Tisdale på Spotify, men även Bruno Mars nya skiva. Awesome!
Glad idag är jag iallfall! Jätteglad! Även fast jag har jobbat några timmar idag är jag inte heller så trött. Taggad, pigg glad.. ja det är de orden jag är! Och kär såklart, så otroligt! <3





Modig chey!

Ibland gäller det att växa upp lite. Att ta ett stort steg för att bli stolt över sig själv. Idag gjorde jag det! Sitter och är fortfarande asstolt över mig själv. Jag känner mig vuxen att ta tag i mitt eget problem och rädsla :)

Har varit med älskling i stan ikväll. Och nu har vi suttit och pratat i telefon sedan jag kom hem ^^ Så himla underbart <3 Kärleken slutar ju liksom aldrig blomma! iik! Vi har en fantastisk framtid framför oss och jag kan knappt vänta. Visst är jag rädd att allt inte kommer att gå enligt planerna, men förhoppningsvis kommer det bli awesome!
Vill härifrån, vill plugga, flytta ut och bo med den jag älskar! <3

Godnatter.

Choklad!

Underbar dag! Egentligen skulle jag jobbat, men fick ledigt! Därför mötte jag älsklingen i stan. Sedan drog vi och kollade i massa affärer och jag lyckades ta en katalog från teknikmagasinet. Ska ju köpa hello kitty-hörlurar därifrån :) Sen finns det ju massa andra roliga prylar som jag säkert behöver också ^^

Appropå hello kitty så köpte jag en chokladkalender idag! Hello kitty på såklart! Den är så söt att jag nästan inte vill äta upp chokladen (a) Tar första imorgon tänkte jag, och då har jag ju 7 bitar att äta upp! Men ska spara en till Jimmy har jag lovat :)

Dessutom köpte han en toblerone till mig idag! Så jag sitter och smaskar i mig den nu. Det är inte så mycket kvar men sitter och njuter så länge jag kan x)

Snart ska jag kolla på Kvinnors hemliga liv på 3an men nu har jag på¨hollywoodfruar i bakgrunden. Maria Montasami är hur rolig som helst^^ Appropå henne så åt jag och min älskling på Max idag. Förutom att maten var ljummen och inte asvarm så var det faktiskt gott tyckte jag. Jag som bara brukar äta på donken liksom. Men även om donken är supermycket godare så kan max vara en bra variation.
Burger King går jag däremot aldrig på. maha!



 bästa pojkvännen nånsin! <3 älskar dig!

I don't feel fly like a g6...

Nu har äntligen förhäxad börjat, och jag hinner minsann se klart på hela idag! Så himla skönt! Jag mår också lite bättre, men är fortfarande stel i handen typ. Och det är fett obehagligt att titta på plåstret och dessutom att röra min högerhand. Varför det är så obehagligt att röra högerhanden vet jag inte, men det är säkert nått fel på mig ^^
Jag har hunnit sova lite sedan jag skrev senast, och sen har jag satt på mig min myströja med öron. Dessutom har jag varit duktig och beställt julklappar till min älskling. Jag ska beställa en till tror jag,men den har så kort leveranstid att jag kan vänta några dagar. Annars kommer den dö typ xD

Nu ska jag fortsätta titta och tycka synd om mig själv en sista timme innan jag sticker till jobbet och den kalla ishallen :(



smärta!

Nu har jag gråtit klart för idag. Jag åkte imorse för att kolla upp om jag verkligen hade astma som jag hade trott. Och mycket riktigt, efter att jag hade suttit och väntat på läkaren i 40minuter typ så säger han att jag har astma. Men jag har nu fått astmamedicin som jag ska ta morgon och kväll och när jag behöver det. Jag hoppas att det blir bättre.
Jag ska dit igen dagen innan nyår och kolla om det har blivit bättre. Men nu känns det iallfall tryggt att gå och lägga mig om nätterna. Jag kommer nog inte vara lika rädd att dö i sömnen iallafall ^^
Efter att han hade skrivit ut recepten bestämde han sig för att kolla försäkerhetsskull om jag var allergisk mot något, så han skickade mig att ta blodprov.
Jag haaaatar verkligen blodprov. Första gången jag tog det svimmade jag, och andra gången spydde jag. Den här gången grät jag som en liten bäbis och satt och skakade och var så himla rädd innan. Efteråt gjorde det fett ont i armen för att hon förmodligen träffade en nerv. Mina ben skakade när jag gick och tårarna rann fortfarande.. Tillslut kunde jag inte hålla mig längre och spydde. Yay. Jag är fett sämst.
Nästa gång jag förlorar blod ska vara när jag ska föda barn typ!

Nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv tills jag orkar göra nått annat. Jag vill inte ens äta. Det är fett synd om mig!

I feel pretty!



 big lips.

fett <3

Det är ju jul, och skinka är ett måste då. Men det jag verkligen inte kan få nog av fettet på julskinkan. Det är såå gott xD Jag brukar alltid äta upp typ mammas rester också, muha. Jag är så äcklig. Men nu sitter jag här och tittar på Ellen och äter min julskinka. Men jag äter också ravioli, eftersom min knäpa pojkvän tjatar på mig att jag ska äta..

Men idag blir det mys, eftersom vi ska till stan och shoppa lite och äta middag, och jag har varit taggad på att fika men jag vet inte om vi kommer hinna det ^^

Jag saknar Mikis en massa också, får se henne så lite nu för tiden :( Och vill sola igen, mamma tyckte jag såg brun ut igår, så får lura med mig mikis igen kanske ;) Fast kanske inte lika länge, maha!

RSS 2.0