Jag vill bli bonde när jag blir stor

Igår fick jag börja jobbet lite tidigare, men det gick bra det med. Jag behövde inte göra så mycke faktisk, så jag satt mest och kollade på tv, lagade mat och plockade undan lite :)
Sedan bestämde jag mig för att inte åka tåg hem, utan att gå. Det var inte bara för att jag hade glömt tågkortet utan det var faktiskt både skönt och nyttigt. Dessutom hade jag älsklingen i luren hela tiden.

Men samtalet slutade inte när jag kom hem. Nejnej, i 3 timmar satt vi och pratade och skrattade. Vi bläddrade igenom gamla skol-och dagisgrejer som vi hade skrivit när vi var små. Jag skrattade flera gånger så att jag grät. Jag hadr sån livlig fantasi då att jag inte vet vad. En normal unge var jag iallafall inte xD Jag skrev om en skunk som var brottsling och spöken och alla möjliga konstiga grejjer! Och det var bara lite av det jag har i mitt rum. Jag undrar vad som finns uppe på vinden liksom ^^

Idag ska jag jobba som vanligt och jag och 8åringen ska åka till biblioteket och läsa lite. Jag hade tänkt att fråga på biblioteket lite efter böcker som jag kan ha användning för om/när jag åker till karlstad och pluggar där. Åhh jag vill bort. Bort från den här dumma staden och ön, så jag bara kan få bo och plugga med älsklingen min. Det skulle vara så befriande och awesome. Jag har alltid haft drömmar,men jag hoppas och tror verkligen att den här slår in.

Jag taggar till imorgon också! Då ska jag shoppa och fika med min käre Jimmy. Jag är så sugen på varm choklad med grädde och små marshmellows! Sen vill jag kolla på byxor om vi hinner, men det är ingen brådska. Kanske lyckas jag övertala älsklingen min att köpa chokladkalender, huhu!

Nu är han iallafall på jobbet och jobbar för fullt. Och jag ligger i sängen och myser, maha! Men jag saknar honom och jag ville att han skulle veta det. Och att jag är mer kär i honom än nånsin! Jag ser fram emot en underbar framtid med honom. Jag älskar dig.


30 min

Idag var jag och solade med Mikis, det var asskönt och jag låg och lyssnade på musik hela tiden ^^
Jag har varit osminkad hela dagen också, men nu ska jag sminka mig så jag blir fin för min älskling!
Imorgon blir det fest och sen utgång, men först shoppng och fika med Jimmöööö mumu! huh!

Puss och trevlig helg och glad advent eller nått xD och lycka till mikis på tävlingen ^^

 cpöga.

uttråkad..

Jag vet inte vad jag ska skriva eller varför jag skriver.. men jag har tråkigt helt enkelt. Sitter och väntar på att Criminal Minds ska börja klockan nio,men det är fortfarande en timme kvar...
Egentligen borde jag äta middag, men jag är inte alls hungrig. Mamma säger att anledningent till att jag aldrig blir frisk från min hosta är för att jag inte äter bra.
Men om man inte är hungrig, ska man verkligen trycka sig då? Förmodligen.

I vanliga fall brukar jag aldrig ha tråkigt eftersom jag alltid smsar eller ringer min älskling 24/7, men nu är han på nån dum sum 41 konsert. Den är ju inte dum, men det är dumt att jag inte kan få tag på honom liksom. Det är ju bajstråkgt utan honom, även om vi bara smsar.

Istället sitter jag nu och bloggar på datorn medan jag sitter på msn på min ipod. Funderar på att steka mig ett ägg bara. Men nått tar emot och jag mår nästan illa bara tanken på att äta. Nått är fel och jag måste till en doktor..


skuldfri!

Lönen har kommit och jag har betalt hyran och min telefonräkning och jag har fortfarande massa pengar kvar att köpa julklappar och smink! Det känns så himla bra!
Idag ska jag sitta i den kalla ishallen igen förmodligen, men det brukar gå väldigt fort, och köper man nått gott att äta (toblerone!!) så går det ännu lite fortare. Lyckan med dagen blir nog att jag hinner se hela förhäxad (a)

Idag blir det ingen bild, huhu!


TV!

Jag lyckades fixa min TV i morse så nu ligger jag i sängen och kollar på Greys Anatomy. Det är en fett taggad dag eftersom jag ska få pussar idag! Och pizza också!

Men först ska jag passa barn minsann, och laga mat till dom! Jag känner att jag blir bättre och bättre på att laga mat faktiskt, och det roliga är att barnen alltid tycker att det är massa gott. Jag menar, de är barn och gillar det mesta, men jag känner mig duktig iallfall.

Jag vägde mig nyss också och märkte att jag har gått ner ett par kilo. Känner bara hur alla muskler bara försvinner.. Det är verkligen dags att börja träna igen. Ska nog börja efter nyår igen. Saken är bara den att jag hatar att träna själv och eftersom jag jobbar så fuckade tider har jag ingen att träna med..bajskorv säger jag bara!

Idag har jag på mig älsklingens tjocktröja, myyys!nu ska jag sminka mig!pusspåer


Ours

Jag blev på riktigt egohumör så nu kör jag på xD Egoboooost!





2010-11-23

Nu var det snart 5 dagar sedan jag uppdaterade bloggen. Det kanske är dags att skriva lite igen nu då ^^
I helgen var jag med älskling. Vi hade roligare än nånsin! Vi var uppe sent en kväll och blev så övertrötta båda två och skrattade åt SÅ tråkiga skämt..! Men det var underbart ändå ^^ Nu saknar jag honom redan, även fast vi sågs i förrgår. Men imorgon kommer han hit minsann! Kanske blir det pizza till middag då?
Appropå middag. Igår åt jag det mest underbara middagen nånsin! Det var ceasarcallad på vapiano! Så otroligt gott! Jag var där med Lana, en gammal kompis :) Det gäller att hålla sina vänner kvar nu när man skaffat pojkvän och grejjer ^^ Allt tar så mycket tid på nått sätt.

Jag älskade iallafall Vapiano, och det var inte alls svårt att få bord som mina andra vänner har sagt. Priset var inte jättedyrt det heller! Men åh så gott det var! Ska tvinga jimmy att åka dit med mig någondag och äta och pussas, huhu!
Men först ska han komma hit imorgon och hjälpa mig att koppla ihop min tv. Efter att jag möblerade om kommer jag inte ihåg hur alla kablarna satt, så får ta lite hjälp av en "man" i detta ;)

Men först idag ska jag fortsätta måla naglarna, sminka mig, titta på förhäxad och sen ska jag jobba! Känns så fett ansträngande att gå ut i det här snöslasket! Usch och fy. Sen blåser det också... Och jag som inte mår så bra.
Eller nu mår jag helt okej, men om nätterna kan jag inte andas. Jag vet inte alls vad det är för fel med mig, men jag har vaknat de senaste nätterna nu fett tidigt av att jag inte kan andas.. jag ska kolla upp det, men det är fett läskigt att gå och lägga sig om nätterna. Jag måste erkänna att jag ibland är rädd för att inte vakna upp ígen..
Pappa säger att kroppen automatiskt väcker mig om jag inte kan andas, men tänk om den inte gör det? Fett scary! Ne nu ska vi tänka bra tankar, jag ska sminka mig och lägger upp en bild på resultatet sen!

puss<3

level 16

Anledningen till att jag inte har skrivit är för att jag inte vet vad jag ska skriva om ^^ Men idag har jag minsann lite att berätta! Jag har nämligen möblerat om mitt rum massa fint! Jag vaknade tidigt och satte genast igång att dammsuga och våttorka hela rummet :) Sedan blev det omflyttning och nu ser det faktiskt riktigt bra ut! :D

Snart ska jag iväg och sätta mig i en ishall med lilla axel. Ser inte direkt ifram emot den kylan, men vad gör man inte för barnen ;) Och lönespecen fick jag idag, så idag är jag asglad minsann! Men också för att jag har en underbar helg framför mig! iiik!
gammal bild, men jag gillar den!

Cosmo!

Äntligen har den nya cosmo fallit ned i min brevlåda! Men jag har bestämt att jag inte ska öppna den än ^^ Jag ska ta med den till pojken min ikväll eftersom jag vet att han gillar att smygtitta när jag läser den XD
Nu sitter jag och kollar på seventh heaven och sen ska jag träna, städa och duscha innan jag beger mig till stan för att möta upp älskling. fredagsmyyys!


skridskor..

Nu ska jag alldeles snart sticka iväg! Ska bara få på mig ett par jeans och sen ska jag gå :)
Jag ska sitta i en skridskohall i en timme sen, kuuul..! jag vet inte vad mer jag ska skriva, huhu! Sen ska jag hem och spela sims2!
bajslockigt hår, blöh!



jag + pappa = bajs

Det här går inte. så himla jobbigt när man inte kommer överrens. Jag och pappa har aldrig kommit överrens och jag vet inte varför. Kanske är det för att ingen av oss nånång ger upp när vi fightas.. Och nu började det igen, tjat tjat och skrik skrik..
Jag måste verkligen härifrån.

Nu sitter jag och äter tortellini som vanligt ^^ jag kommer snart att förvandlas till en tortellini, så mycket som jag äter xD
Jag behöver inte jobba förrän klockan 4 idag, så det ska bli skönt att kunna titta på hela förhäxad ;) Men först ska jag äta och ignorera pappa!


Trött chey

Nu sitter jag hemma och kollar på tv som vanligt. Men det har varit en trött morgon för mig. Jag sov över hos älsklingen inatt, och sen väckte han mig såklart när han gick vid klockan 6 imorse. Sedan hade jag svårt att somna om, och sen har jag åkt hem från honom. satt utan smink och kände mig som världens fulaste, men men ^^ får fräsha upp mig snart innan jag åker och jobbar.

Ikväll blir det filmmys med mikis! Vi ska se så många harry potter filmer som vi kan! Det kommer bli awesome! Kanske blir det lite popcorn också, vem vet? Men nu ska jag fortsätta kolla på ellen och skratta högt i min ensamhet och vänta på att mamma bringar mig lite tortellini! ^^ <3

Jobba!

Nu sticker jag och jobbar och sen ska jag möta älskling i stan och äta middag! :)
Ska bara titta klart på förhäxad innan jag åker.. hihih!


En underbar helg

Hela torsdagen hade jag så hemsk nackspärr att jag bara låg och grät hela tiden. Ifredag kändes det liite bättre men jag åkte hem till min älskling ändå. Där badade vi jacuzzi under klar himmel på kvällen och det var massa stjärnor, så himla fint! Nu har jag också bestämt mig för att jag ska lära och läsa mig lite om stjäntecken på himlen ^^

I lördags var jag på födelsedagsmiddag hos mia. Det var jättetrevligt att träffa alla tjejkompisar igen :) och sen var det skönt att det inte bara var en avskedsfest, utan en födelsedagsmiddag också. Hon kommer få det bra i Spanien, och är snart hemma igen :D
På kvällen gick jag ut med älskling och hans kompisar, det var lite segt men helt okej.
Söndagen var awesome! Vi friterade pommes till frukost och sen satt vi och nördade oss heeela dagen. På kvällen åt vi tacos, typ på vegabaren ^^
Myshelg!


Nackspärr!

Åh vaad roligt jag hade det igår! Jag och mina vänner var på collage, och det är verligen ett ställe som jag inte brukar gilla. Men de är väl sällsapet som betyder nått antar jag. Sen träffade jag också massa gamla vänner som jag inte sett på flera år! Så det var helt underbart roligt. Jag skulle varit hemma vid 1 men kom hem vid klockan 3 istället ^^ oops!

När jag vaknade i morse däremot, greps jag av panik. Jag kunde inte röra mitt huvud. Jag hade en sån grov nackspärr på båda sidorna av nacken att jag itne ens kunde rulla till sidan för att resa på mig. Jag kunde inte röra mig. Jag kunde inte gå ur sängen.. Det var så grymt läskigt och det har aldrig hänt mig innan, så jag började storböla xD tyvärr var det ingen hemma just då som kunde hjälpa mig, så jag fick ligga och sträcka på mig i 20minuter för att kunna resa mig. Pappa kom sedan hem och gjorde stretch-övningar med mig och nu kom mamma nyss hem och har masserat mig.
Men jag kan fortfarande inte titta åt vänster och det är grymt frustrerande. Det gör också ont att resa på sig och hålla huvudet uppe. BAJSKORV säger jag bara.

Måste stretcha lite mer känner jag. puss


TV

Min hosta försvinner inte, och inte heller huvudvärken. Jag orkar inte bli massa sjuk, bajskorv.
Idag har jag bara tagit det lugnt fram tills jag skulle jobba. På jobbet fick jag stryka för första gången och sen lagade jag och lillen middag och chillade galet. Behövde inte jobba så länge idag heller så det var skönt.

Nu sitter jag här i min puff och tittar på tv, smsar med älsklingen och leker med min ipod. Jag håller egentligen på att dö av trötthet, men sängen känns så långt borta ^^

Imorgon ska jag först träffa älskling och sen om jag mår bättre ska jag ut och dansa med mina bästa tjejkompisar. Vet inte riktigt om jag orkar, men jag vill verkligen! Jag har ju börjat gå ut igen och komma ihåg hur kul det är att vara ute och dansa! Ska förmodligen ut på fredag också så jag tror jag måste vila upp mig imorgon. Men vem vet, jag kanske vaknar helt frisk imorgon?

Ikväll har jag sett på cougar town och desperate houswives. Lite senare är det CSI och BBT, sååå bra! Men mest längtar jag tills torsdags kväll då jag och mamma har vår Criminal Minds-kväll :)<3

Nu ska jag släpa mig till sängen!

Skor!

Jag tror jag är sjuk. sitter och nyser som en galning här hemma.. usch.
Jag vaknade av att mamma och pappa sa att vi skulle åka till täby om en halvtimme, kuul! Men även om det var stressigt var jag taggad, eftersom jag visste att de skulle ge mig ett par skor! iik!
Men i täby fanns det inget som jag gillade, så vi åkte vidare till arninge centrum istället. Där hittade jag mina favoritskor, 2 par också! Och så fick jag båda av mamma och pappa...om jag städade mitt rum inom snar framtid ^^

Sedan hann jag precis hem för att möta upp Mikis, hennes syster och hennes mamma som skulle till IKEA. Så jag följde med dit! Vi hade fett roligt ^^ Även om det var lite att gå fram och tillbaka för att hitta de rätta lådorna, så fick man ju motion! Det betyder att jag inte behöver göra Zumba idag, utan det blir imorgon innan jag ska jobba!

Fick ju ledigt idag, vilket var skönt. Men jag behöver och vill verkligen jobba. Blir galen av att sitta hemma 24/7, även om min ipod nu gör att jag har nått att göra xD

Nu ska jag plocka undan alla kläder på mitt golv tänkte jag. Då blir mor och far mindre jobbiga och jag kanske slutar att nysa, vem vet. Jag hoppas på det bästa.

Ikväll blir det film, vilken det blir återstår att se.




RSS 2.0