Onsdag tills nu

Gud vad jag gjorde mycket igår att jag inte hann med att skriva i bloggen. Inte ens ett litet inlägg.
Jag började dagen med Zumba en liten stund, och sen var det snabbt iväg till Andrea för att mysa, så vi hade så mycket tid som möjligt innan jag behövde åka till jobbet.
Jag hämtade sedan barnen på skolan, och jag var lite nervös hur det skulle vara eftersom det var första gången jag var själv med den nya familjen. Men det gick faktiskt bra. Dom var så glada att visa mig alla tvspel dom hade och sen så ville dom att jag skulle lära mig alla pokemon som fanns typ. Flickan berättade att hon hade "några" pokemon kort som hon skulle visa, men det slutade med att hon hade upp mot 250st.. och självklart ville hon gå igenom alla!


vi lagade sedan mat och jag släppte iväg henne till hennes gympaträning. Lillkillen och jag stannade kvar. Och då var det hans tur att lära mig något som han var bra på, dvs nintendo DS. Han spelade mario kart och skulle visa vilka alla var och hur man körde på bästa sätt igenom banorna. Tack vare det så gick 4 timmar väldigt fort. Jag tror ja kommer trivas i den nya familjen ;)

Efter jobbet åkte jag till stan med älsklingen för att äta middag. Vi båda var hungriga så vi bestämde oss för en fett mysig pizzeria på drottninggatan. gud vad mysig den var! Det var som en källare och vi var alldeles ensamma. Så det var fett mysigt. Sedan skiljdes vi åt och jag saknar honom redan. Tur att vi ska ses en liten stund och mysa idag också <3

Jag vaknade inte för så länge sedan. Har bara legat i sängen än sålänge, men ska upp och ta en dusch nu. Ska även ta lite hosmedicin, eftersom min hosta försvinner aldrig. Och jag vägrar att vara sjuk! usch och fy.
Klockan ett ska jag på arbetsintervju och jag är fett taggad! Jag vill verkligen ha jobbet så jag har nått att göra på helgerna. Dags att sätta på charmen liksom ^^

pyss!

Jobbig dag som slutade gott

Jag mötte som sagt Mikkan i centrum. Vi gick in till lite affärer och lämnade hennes cv. Sedan gick vi till princess där vi fikade. Jag tog en varm choklad och en liten lasangebit (a) gud så gott det var. Jag kände mig så duktig som åt upp alla grönsakerna också, utom dom där lila sakerna, rädisor eller vad dom heter. Röda kanske dom är förresten ^^
Sedan skiljdes vi åt, och jag träffade Andrea på tåget och vi bestämde att vi skulle ses imorgon en liten stund. mys!
När jag skulle hämta barnen så gick det bra. Men när vi väl hade börjat röra oss, hade de bestämt sig att vara jättejobbiga. De klängde på allt och så. Men tillslut sa jag till dom, och de lyssnar ju på mig så allt löste sig. Jag och Axel byggde sedan med klossar så han blev lugn!

På vägen hem stannade jag förbi en stund hos Andrea, vi satt och pratade ett tag och sedan gav jag henne en liten preview om hur jag dansar Zumba och då skrattade hon så att hon grät.
Gud vad jag vill dansa lite nu, men jag orkar itne! Ska minsann gå upp lite tidigare imorgon så att jag hinner med ett lite längre pass! Man känner sig så mycket bättre av att få röra på sig lite grann innan frukost liksom. Och idag känner jag mig duktig, igen, för att jag har bara druckit vatten och liiite lite juice! Dra på trissor kan man minsann säga då va! Ja, jag ska ju bli duktig. Cola gör en inte duktig.
Mitt naturgodis är slut snart också, så jag måste köpa nytt. Det får jag inte glömma!

En annan underbar sak som jag inte får glömma är mottot : När en dörr stängs, öppnas alltid två nya.
Det gjorde det minsann idag. För på torsdag så har jag en jobbintervju på en café- och inredningsaffär! Det ska bli superkul och jag hoppas verkligen att jag får jobba lite helger framöver! Behöver verkligen pengarna, så mycket som jag fikar, och shopping som jag har börjat med en del nu på senaste tiden.

Jag shoppade även idag när jag vad med Mikkan i centrum. Summan gick på totalt lite mer än 500kr och jag kände hur det tog hårt i mitt hjärta när jag lämnade fram mitt kort ^^ har inte riktigt vant mig vid shoppingtankarna kan man säga. Men jag har nya fina kläder iallafall! Ett nytt linne, 2 bh:ar och 2 leggings! Awesome!

 min nya väska som jag glömde lägga upp bild på! :D
 När axel och jag lekte med klossar xD
 köpte en svart likadan bh, men den har jag ju på mig, tiihi!

PUSSEN <3

one step closer

Godmorgon!
Vaknade vid halv 10 och började dagen med att träna. Jag har nämligen tänkt att börja träna lite här hemma ¨på morgonen då jag ändå inte har någonting att göra. Idag provade jag på lite Zumba, och det var faktiskt jättebra magträning, precis som jag behöver!
Jag har också börjat inse att mitt hår verkligen behöver toppas lite. Jag vill ha långt hår, men mitt hår mår inte så jättebra just nu. Mamma har lovat att hon ska betala min klippning så det tackar man inte heller nej till.
Sedan har jag också betalat min telefonräkning helt själv. Kände mig jätteduktig och vuxen som lyckades göra det.
Jag hade också tänkt att dricka så mycket vatten som möjligt, har en tendens att dricka lite för mycket cola (a) Jag vill verkligen inte börja lägga på mig lite extra kilo nu när jag har så mycket tid över att inte göra någoning.

Snart ska jag till centrum med Mikkan. Vi ska fika lite, och prata om vad som har hänt senast vi sågs. Så det ser jag fram emot! Man kan ju inte bara äta nyttiga saker, lite fika kan man unna sig ^^
Sedan blir det jobb, ska hämta båda barnen idag vid 3 och sen ska vi hem och titta på Disney Channel och leka lekar som vanligt. yeey!

Längtar massa till imorgon! Berättar mer om vad som händer då. Nu ska jag få mamma att boka tid hos frisören till mig :) pussen


Ett längre inlägg

Och det ska jag skriva bara för att jag är så himla glad idag!
Min helg har varit underbar, jag var med Mikis och myste hela fredagskvällen. Vi kollade på Jersey Shore och lite av Se upp för Dårarna. Och jag har kollat upp det där, de säger faktiskt "se upp för dörrarna, dörrarna stängs" på tunnelbanan! Mikis och jag var lite osäker på om de fortfarande sa det.
lördagen tog jag det bara lugnt, eftersom jag tyvärr blev av med mitt jobb på caféet. Men på kvällen åkte jag hem till älsklingen för att söka lite tröst. Vi skulle se på film, men tiden bara rann iväg så vi började se den så sent att jag tillslut inte kunde hålla ögonen öppna längre ^^ Det blev iallafall tacos till middag -min numera favoriträtt, eftersom jag älskar att ha champinjoner till!
Igår lovade Jimmö då att vi skulle tröstshoppa, och det gjorde jag minsann! hittade en jättefin väska som jag efter många om och men köpte. Jag är fett nöjd med den, och det får plats massa mer än den jag hade innan. Kan visa bild imorgon när jag har bättre ljus, det är ganska mörkt nu.
Efter shoppingen, fick jag inte nog av min pojke så jag tog med honom hem. Jag tvingade honom att se Camp Rock 2, och jag låg och sjöng med på alla låtar som en tok. iik!

Idag har jag jobbat från klockan 3, och kom hem någon gång vid 7. Det var bara jag och minstingen idag så det blev lugnt. Vi kollade lite på tv, och sen spelade vi spel och brottades. Imorgon ska jag hämta båda barnen från skolan och dagis, så då blir det lite jobbigare.
Nu sitter jag och kollar på idol, min favorit är inte med idag, så idag hejar jag på fjortis-sebastian. Jag tror att jag är den enda som kommer ihåg honom från lilla melodifestivalen..? Är det bara jag? Jag kommer ihåg så väl när han sjöng då och jag hade hans låt på huvudet i flera dagar ^^

Jag gillar att göra såhär långa inlägg! men jag har aldrig tid. Jag måste börja skriva såhär mycket! Det ska jag börja med minsann!
Imorgon blir det fika med Mikkan, men jag skriver imorgon igen innan jag åker! PUSSEN



camp rock!

Camp rock på tv nu och jag är överlycklig!
sen ska jag möta älskling och vi ska äta middag och shoppa imorgon! :D

I wouldn't change a thing

Nu ska jag alldeles snart sticka till tåget för att träffa den nya familjen! Har packat upp mitt snoppljus också, men det fastnar inte så bra på bild ^^
Sitter och lyssnar på camp rock 2 låtarna för att lugna nerverna lite. men ändå måste jag erkänna att faktiskt är lite nervös! pussen




Nytt jobb!

3e jobbet som jag har nu! I eftermiddag ska jag minsann börja jobba med ännu en familj som barnvakt. det ska bli så himla roligt ^^
Sista avsnittet av The bachelor var bra, men Tenley vann inte, så jag blev lite ledsen. Imorgon ska jag träffa älsklingen och jag längtar fett mycket!
PUSS

AAH!

Nu är jag hemma och lite brun är jag minsann! Jag har haft det jättebra och är mer kär än nånsin, tihi.
Idag har jag jobbat hela dagen och nu har jag precis sett klart Camp Rock 2! IIiiik ja, jag var så töntig att jag rös till alla låtar och grät i slutet ^^
Nu kommer jag gråta igen förmodligen för nu är det sista avsnittet av Bachelor Pad som jag missade när jag var borta. IIkk! jag har en lång kväll framför mig, för sen blir det the secret life of the american teenager!


Resfeber!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! Om ett dygn är jag framme! tiden går så fort, det kändes som igår det var en månad kvar! Jag har typ bara ätit massa bullar på hela dagen, och det var med Mikis. Vi fikade på Coop Consum idag xD det var awesome att bara kolla på alla människor, och vi såg en konstig Orup ^^
Men nu har jag snart packat klart och jag är feta nervös. Kommer säkert glömma nått xD typiskt mig. Nu är det necessären som ska packas och sen kommer älskling!
Kommer nog inte blogga förrän jag kommer hem så PUSS!

<3

middag!

Nu ska jag på middag! Jag har klätt upp mig fint, men med en normal sminkning! Hoppas det blir något gott för jag är hungrig! sen blir det hem och packa! iik!! puss





Tisdag!

ääntligen tisdag! Både bachelor pad och the secret life of the american teenager är ute! Tyvärr hinner jag inte se klart nån av dom eftersom jag ska till tandis om någon timme. Det får bli när jag kommer hem minsann!
Men nu ska jag börja titta på nått av det och sen bloggar jag sen när ja kommer hem! ^^

Forever gone.

tack och hej gamla blogg. Den gamla bloggen som jag hade för nått år sen är nu borta. Sista dåliga minnena är nu borta. Läste igenom några inlägg och kände ingen lust att läsa vidare, så jag raderade hela skiten.
Nytt år, nytt liv, ny pojkvän och mer kärlek! varför ska man ha en gammal blogg då?
kreta om två dagar nu, jag känner hur resfebern bara blir värre och värre, hihi!
Jag som är så töntig också som går och blir förkyld och hostar nu.. jag känner mig bara mer och mer klen! Hoppas det hinner gå över innan the big day liksom ^^
Nu ska jag snart sova, ska kolla på Babar innan jag går och lägger mig bara, sen såå (a) Måste borsta tänderna noga ikväll också eftersom jag ska till tandläkaren imorgon .__. bajskorv!

en dag på zoo!

En fika med Mikkan ledde till en underbar dag på Skansen! Det  blev en spontantrip till skansen idag och det var hur kul som helst! Jag och Mikkan fikade först och sen tog vi den nya spårvagnen in stan till skansen. Vi var lyckliga att komma in på barnpriset också. Sedan gick vi och kollade på alla möjliga djur. Jag tror aldrig jag har svettats så mycket om händerna som när vi kollade på spindlarna. Jag haatar spindlar och jag ryser fortfarande av tanken på dom!
Men det fanns hajar och rockor och alla möjliga coola djur, men hajarna var klart coolast!






förkrök

igårkväll var jag på förkrök, skulle lagt upp bilder på hur jag såg ut, men tydligen fuckade det upp sig ^^ såhär skulle det se ut iallafall!


blåsor på blåsor

Idag gick jag och älsklingen upp fett tidigt för att jag skulle hinna till jobbet. Vi hann ligga och mysa iallfall och det var bästa starten på dagen. På jobbet gick det bra, fram tills klockan 3 då energin tog slut x) Då kände jag att jag bara vill hem, men det var minsann två timmar kvar då.
Nu är jag äntligen hemma igen, men ska iväg till Lollo vid 9 för att chilla och träffa lite vänner. Men imorgon ska jag jobba igen, så jag ska nog inte ut på krogen ikväll ^^
Nu sitter jag och kollar på nån film på 5an med Jennifer Gardner och hon den söta tjejen från Kyle XY. mys! Saknar redan älsklingen dock..

Godernatter

Ska alldeles snart gå och lägga mig. Men jag är inte trött än. Jag tittade aldrig på Bachelor Pad igår, så det får bli idag minsann. Om det inte är Criminal Minds förståss! iik!
Sitter nu och planerar lite helg och nästa vecka innan jag åker. Har ju min alldeles finaste kalender nu som jag kan sitta och kladda i hur mycket jag vill. Jag är så stolt att jag sitter och lägger ner verkligen FÖR mycket tid på att skriva fint i den för att jag inte vill förstöra den ^^
I bakgrunden spelas radion för fullt, för jag har blivit knäpp för att jag älskar Waka Waka-låten och den superdåliga (egentligen) och irriterande låten av Darin som heter Lovekiller. Jag vill bara bajsa på hans fis liksom!

Kalendern är fin iallafall och här är den!

my endless love

jag skev aldrig igår innan jag åkte.. sämst!
Men jag hade det jättemysigt med Mikkan, vi lunchade på Waynes coffe och det var awesome. Sedan köpte jag en leksak till 4åringen som fyller 5 på söndag. Sedan köpte jag en liten present till mig själv också ^^
Nu håller jag på att städa mitt rum och sedan ska jag kolla på bachelor pad innan jag ska åka och hämta barnen. Jajjamensan, sista jobbdagen innan resan! yay! :D
sitter och lyssnar på glee, de var just med i Oprah och jag rös typ fett mycket! Rachels röst är asbra, även om hon är fett jobbig i serien! muahh
pussen

RSS 2.0