I'm on my way now

Nu är jag alldles strax klar och ska ta nästa tåg mot min älskling. Bikinin är under mina kläder så jag är minsann redo! :D Jag kör på naturligt lockigt hår idag, vad tycks?


Jacuzzi!

Nu har jag vaknat och är redo för en ny dag.. tror jag ^^
Jag har precis kommit ur duschen och ska sätta mig på golvet för att sminka mig, som jag brukar göra. Jag drömde inte heller om några Loch Ness odjur vilket jag trodde att jag skulle så rädd som jag var igår ändå, haha!
Senare ska jag också hem till älskling som nu har en alldeles ny jacuzzi som vi ska inviga! Asnaajs!
Aja, skriver kanske innan jag går! :D <3

Your so drunk

ojojoj herregud.. fyllesamtal från fulla pojkvännen = inge roligt. Det är en sak om man är roligt jobbig när man är full, men att vara jätteförvirrad kan göra att man blir något irriterad. Frågar man om hjälp är det ju meningen att man ska lyssna på vad jag förklarar istället för att typ hitta en sten på marken eller en tjej att fråga samma fråga till..
Ne du älskling, jag älskar dig mer än nått annat, men när du är full kan man säga att jag älskar dig lite mindre. Allt är så perfekt tills du gör mig irriterad och inte lyssnar. Du är minsann skyldig mig massor av pussar och presenter för att göra upp för detta <3

Ikväll har jag suttit och gjort massor av research på Loch Ness odjuret. Jag vet inte vad som jag tycker är intressant med myter, men det är nått som jag lockas till fett mycket. Samma sak som Big Foot, som jag länge har undrat om han finns eller inte. Och grekiska gudar, och andra gudar för den delen har alltid varit en stor passion i mitt liv ända sedan jag var liten. Men idag läste jag minsann om Loch Ness, och det finns så mycket mysterier kring det som gör att jag bara vill veta mer!
Hela letandet började faktiskt med att jag satt och kollade på jättebläckfiskar som forskare hade hittat på flera tusen meters djup, och sen fortsatte jag minsann lägga min näsa i blöt och hittade denna jätteliknande dinosaurie. Fett coolt eller ?



Godnattpussar<3

I wanna go black

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har varit med älskling hela tiden typ. Sedan har jag också försökt att hitta det perfekta dataspelet, men jag har ännu inte lyckats. Det finns säkert roliga online-spel, men jag vågar inte riktigt ut i den världen I guess..
Nu är jag iallfall hemma för att baby skulle ut med sin kompis på krogen, så jag får minsann hitta på någonting annat. Ganska skön ändå att bara vara hemma för jag är fett trött.
Annars kan jag ju bara kolla youtube på pingu, den är så himla skön. Jag skrattar alltid när han säger "får jag bajsa på din fis?" Jag vet, jag har världens sämsta humor xD

Jag har också tänkt en massa på att färga mitt hår. Jag saknar faktiskt mitt svarta hår, och det trodde jag minsann aldrig att jag skulle göra. Jag måste också satsa på att färga det inom en månad eftersom jag ska åka till KRETA snart! Jajjamensan, jag och älskling flyr Sverige en vecka i september. Det kommer bli så awesome! Och jag kommer bli bruuuun!
Aja, nu ska jag sluta skriva, massa onödiga saker ändå ^^


13 dagar senare..

GAaH! Sommaren känns som att den är över.. solen har typ tagit slut och älsklingen är borta.. buhu!
Jag känner mig iallafall ren, nördig och glad! Kom just ur duschen och brunheten har inte försvunnit, även om det känns som allt rinner av när man tvättar sig ^^
Nu ska jag alldeles snart spela the sims2, och nörda mig, men först ska jag minsann smörja in mig. Det har jag hört är bra om man vill hålla kvar färgen ;)
Ikväll blir det utgång, men inte utgång som i att dansa, utan mer sitta på en bar och chilla järnet! Det kommer bli awesome, för med mig har jag Mikis och hennes värdsyster från USA. Jag tror att det kommer att bli en riktigt lyckad kväll eller vad säger ni? :D

Crazier


I was trying to fly
But I couldn't find wings
Then you came along
And you changed everything

You lift my feet off the ground
Spin me around
You make me crazier, crazier
Feels like I'm falling and I
I'm lost in your eyes
You make me crazier,
Crazier, crazier




Booored on the wrong day

Gud vad jag har haft det tråkigt idag. Jag sov så bra, så blev jag väckt för att vi skulle åka och handla. Vädret var inte heller så bra, så jag kunde inte heller stanna hemma och sola som jag hade gjort igår.
Efter affären var solen fortfarande inte framme, men jag la mig på bryggan för att göra ett försök, men bara efter en halvtimme eller så höll jag på att frysa ihjäl... usch!
Så istället har jag suttit och kollat på alla avsnitt som det går av the secret life of the american teenager och håller på att bli galen för att det är så spännande! hah!
Nu håller jag istället på att kolla på the Bachelor! Jag älskar sånna program och jag vet inte varför! ^^

Men det allra viktigaste idag är ju äändå att jag och älskling fyller 5 månader idag! De bästa månaderna i hela mitt liv. Underbart att man kan vara så glad hela tiden. Imorgon kommer han hit och då ska vi sola, bada och fira! Kanske därför som jag är så nere.. ligger liksom bara och väntar på att han ska komma hit..
PYSS!

schteeek!

Idag vaknade jag vid 10, åt frukost snabbt så att jag kunde lägga mig på bryggan redan vid halv 11 för att ligga och bli brunare ^^ Visst funkade det! Jag badade en massa också. Så himla skönt att kunna hoppa i såfort man blev varm. Åh, längtar redan tills imorrn då jag kan göra samma sak igen. Jag tror jag låg i solen idag totalt 5 timmar kanske. Hoppas det blir lika bra väder imorrn!
Just nu är jag fett hungrig också. Jag tror att det blir tortellini idag, mumms! Men först ska jag minsann hoppa in i duschen!






schteek!

besatt!

Herregud, har nu suttit i 3 dagar och kollat på en serie typ hela natten och blir galen på mig själv eftersom jag inte kan gå och lägga mig xD The secret life of the american teenager heter den och den är så komplicerat och bra att jag dör. Nu har jag inte många avsnitt kvar innan man inte kan kolla på fler avsnitt. Jag kommer bli helt lost när jag inte kan se fler..! hahah shit känner mig som en knarkare eller nått som inte kan sluta.
Nu har jag just hällt upp ett glas cola vilket ska göra att jag nog orkar kolla klart på ett avsnitt till, sen måste jag ju sova så att jag orkar upp och sola imorgon! Imorgon ska jag minsann ligga och schteka på bryggan hela dagen. Hoppas vädret håller sig bara!
Pyss <3
 bild från igår

Jag har det så bra just nu!

... men det kan fortfarande bli så mycket bättre. Närmare på tisdag. Då kommer det bli helt underbart.
Jag har nu kommit ifrån en jobbig ö, till en mycket bättre ö, som egentligen inte är en ö. Men det är fint och varmt här och jag tror att jag kommer att trivas de kommande 2 veckorna här utan problem. Jag har internet, eget rum, havstomt och helt underbart väder. Det enda som fattas är min pojk som kommer snart! Längtar massa! iiik!
Vet inte vad jag ska skriva, men snart ska jag hjälpa till att fixa lite mat, och bäddat har jag inte heller gjort.. utsikten är underbar, och om några dagar flyttar jag ner, så jag kommer bo ännu närmre vattnet. gah! :D


Farvääl älskling

Okej, han är borta ett dygn, men jag kommer att sakna honom ändå. Jag tror inte att jag har gått nångång utan att få ett godnattsms. Inte ens när jag va i kina! hah. Men snart kommer han hem igen och då flyr han ju till mig minsann och då ska vi bli bruna och ha det massa mys!
Ja, idag har jag inte alls gjort mycket. Solat lite som vanligt och sen sagt hejdå till en söt grekisk gudinna ^^ Sedan var jag i stan med Andrea och letade efter en bikiniöverdel eftersom mina boobs tydligen växte i solen igår och gjorde sönder den andra ^^
Nu sitter jag här och smsar det sista med älskling innan han drar över på finskt vatten, buhu! funderar på att se någon film ikväll men jag har ingen aning vilka som är bra eller vilken jag är sugen på att se.. humhum

Svettigt värre

Idag satt jag och solade och svettades som attan på förmiddagen. Sedan vid 3tiden träffade  jag Erik och hans nya coola dreads ^^ Var iallfall hemma till middagen, men orkade inte äta. Det fick bli mackor, yay!
Nu sitter jag och försöker ladda ner ett spel som inte alls vill som jag vill .__. cp!
Kan lika gärna lägga upp lite bilder från öland ^^ Jag saknar solen .__.

    

Satellite

Hello sunshines!
Nu är jag äntligen hemma igen från öland. Och visst blev det drama minsann! Kalmar är verkligen staden att festa i, om någon inte visste det ;)
Jag vaknade strax efter 9 eftersom jag var taggad på att sola, men tyvärr var det molnigt. Nu däremot är det strålande sol och jag håller på att svettas ihjäl. Men nu har jag minsann inte tid att sola. Ne nu ska jag minsann träffa älskling! Åh har saknat pojken min så mycket under en veckas tid! hihi.
Aja, nu ska jag bölja ögonfransarna och sen ska jag sticka till tåget!
Familjen Granström och jag har också kommit på att hon som vann Eurovision song contest, Lena är fett bra! Låten bara sätter sig i huvudet liksom! Värdig vinnare! :D


RSS 2.0