grillchill!

nu sitter jag på tåget och är påväg att träffa mikis. vi ska nämligen grilla ikväll på en brygga. ååh det ska bli så mysigt och jag är så taggad! PYSS

Brun!

Ja, nästan iallafall! Jag har minsann legat ute i solen hela dagen för att få lite färg och jag har faktiskt fått ränder så lite brun tycker jag att jag har blivit!
Men snart blir det öland och då ska jag och Mikis ligga och pressa i solen och bli pepparkakor! Jag såg i tidningen idag att det skulle bli riktigt bra väder dom kommande dagarna när vi är där nere, så det kommer att bli awesome! Om jag har såhär lätt att bli brun bara genom att ha legat ute några timmar, undrar då hur brun jag kommer bli av att bada och ligga och pressa en vecka med Mikis ;D
Igår shoppade jag också massor av kläder, så det var asnajs! Ett par jeans, en jacka och ett par shorts! Och en jättesöt ring! Det kanske kommer upp bilder på det sedan om jag orkar ;) Jag som inte brukar passa i jeans heller för att jag är så kort xD men i dom här tyckte även jag att jag så bra ut i! 
PYSS 

Fika + älskling

Nu vet jag vart alla mina pengar tar vägen! Jag fikar alldeles för mycket helt enkelt. Idag ska jag nämligen slösa mina sista slantar på studiebidraget på att fika med min vän Mikkan. Sedan ska jag även försöka att gå in på nån Gina Tricot och handla sommarkläder. Insåg i morse att jag inte alls har några klänningar alls eller nått somrigt överhuvudtaget. Så är det att ha varit tomboy ett tag nu. MEn idag ska det bli ändring på det minsann!
Efter fikat ska jag träffa älskling som ska äta middag här och mysa hela kvällen. YAY <3

På mig idag bär jag mina coola solglasögon som är hjärtformade ^^ Egentligen är dom lite förstora, eller så är det för att min näsa är cp, men jag ska prova ha dom på mig så länge det går ;) En soig dag väntar! Och som paow säger: egoboost är aldrig fel ;)
 



åh vad jag vill duscha..

Ska alldeles snart göra det, men ska först äta lite middag och sen vill jag kolla klart på Hairspray som jag inte hann klart med igår. Jag vet inte alls vad jag vill se för film ikväll heller, för det känns som att jag har sett alla bra ju!
Dessutom längtar jag tills imorrn, så det kanske är bra att jag somnar tidigt? Jag ska nämligen träffa min älskling imorrn som ska äta middag hos mig :) Innan dess ska jag till stan och shoppa loss lite på Gina Tricot med Mikkan. Måste ha en söt sommarklänning till midsommar hade jag tänkt, för då blir det mysfeezt!
På lördag blir det Öland med mikis också! Det kommer bli awesome, för vi ska mysa, festa och ragga! yeah! I'm the wingwoman ;)
Jag är helt slut efter att ha varit med barnen idag, när pappan kom och hämtade dom, låg minstingen i min famn och jag höll nästan på att somna ^^ Kommer sakna de små krabaterna i 2 hela månader då jag har ledigt! Fick ett par supersöta nya armband av barnen som de hade köpt i usa. Det är gummiarband som är formade som olika sportsaker. Ett baseballträ, en amerikansk fotboll och ett tennisracket typ. Sen fick jag en till av den äldsta som hon hade köpt med temat djur. Då fick jag minsann en söt liten flodhäst!:D awesome opossum!




på det stökiga jobbet

Jaaa jobbet är verkligen otroligt stressigt idag... xD 
 

Drar till jobbet nu

Nu ska jag minsann alldeles strax till jobbet. Ska bara slänga i mig en macka. Det blir mycket jobb idag, hela 10 timmar om inte mer! Det ska iofs bli roligt att träffa barnen igen och höra om deras resa till mitt drömland. Jag hittade också äntligen mina piratshorts i min stökiga garderob (som ska städas snart). Dom passar fortfarande perfekt minsann, och sitter sådär bra i rumpan som man önskar alla byxor ska göra ;)
Eftersom barnen ska sova lunch och så kommer jag nog även uppdatera under jobbtiden, så vi hörs väl mer då antar jag!
Btw så är jag typ supertrött! Sov knappt 4 timmar inatt efter som jag var så envis mot mig själv att jag skulle se två filmer innan jag skulle somna. Hann se Material Girls med Hilary Duff, men hann bara se halva Hairspray med Zac Efron u know ;)
PYSS


Welcome to hollywood

Det är den låten jag lyssnar på med Mitchel Musso. Jag mår nu lite illa efter att ha ätit pappas köttfärssås som jag tror att jag verkligen inte tål. Är ganska säker på att den kommer komma upp inom snar framtid xD
Idag har jag inte gjort nånting förutom att ha haft filmmaraton med mig själv typ. Det blev Den lilla sjöjungfrun, 500 day of summer och Tarzan. Otroligt moget av mig där i know! alla bra filmer börjar ta slut nu, har bara en kvar vilket är Pochahontas och den hade jag tänkt att se alldeles snart.
Har bara tagit en paus för tillfället för att lyssna på Taylor Swift, Jonas Brothers, Justin Bieber och Miley Cyrus såklart ^^ Sedan kollar jag också på flygresor! humhum vart jag nu ska...
pyss!


Min säng

Ja, nu ligger jag minsann i min egna säng. Härligt kanske att vara hemma, men det känns lite ensamt ändå. Ska precis lägga mig till rätta och sätta på filmen Up, har hört att den är fett rolig :) Hela helgen har tillbringats med min älskling, men nu när han börjar jobba imorrn kommer jag inte få se honom på ett tag..
Jag skulle också egentligen jobbat, men det blev uppskjutet så jag jobbar på tisdag istället! Helgen har faktiskt varit bra annars, i lördags var jag med mikis hela eftermiddagen och sedan på kvällen slutade det i katastrof, men räddades lite ändå framåt klockan 3 eller nått på natten ;)
Annars har jag inget mer att tillägga mer än att folk som lägger ord i min mun kan ta sig för tillfället! :D
PYSS!

Sola och badaaa!

Jag känner mig duktig. Gick upp halv 9 idag för att städa hela huset så att jag kan komma iväg till min älskling lite snabbare. Vi ska nämligen sola och bada idag med natalie. Så jag har satt på mig min bikini och en klänning över. Eftersom att jag måste åka genom hela stan har jag faktiskt satt på mig smink, men det är såklart vattenfast mascara som gäller!
Igår såg jag den bästa Disneyfilmen nånsin! Det va prinsessan och grodan. Jag trodde att den skulle vara urlöjlig, men jag älskade den faktiskt, och det är inte för att jag är helt galen i tecknat, nejnej.
Aja, nu ska jag bara böja ögonfransarna och sen slänga i mig en macka, för jag kommer hinna med ett tåg som går hela en och en halv timme tidigare än väntat! YAY! <3


Lååång sovmorgon

Idag sov jag tills halv 2! Fatta vad länge. Iallfall för min del, det måste varit rekord eller nått. Solen skiner ute så jag funderar på att gå ut och få lite färg. Kom just ur duschen också så mitt hår är alldeles vågigt och fult. Dessutom torkar ju håret bättre ute i värmen och i blåsten, yay! Åh te är jag också sugen på, så nu blir det frukost minsann!


Nattmacka

Två rubriker på bokstaven N på samma dag, vad nördigt xD
Ne men nu sitter jag här med tårar om kinderna. Nejnej jag är inte ledsen, men jag kollade på "I taket lyser stjärnorna" Den var faktiskt rätt så bra. Fett sorglig.
Kom just från köket då jag gjorde mig en kopp te i min stora nya rosa tekopp (som förövrigt matchar både min dator och min klocka, yay!) som jag fick i studentpresent. Den är typ lika stort som mitt huvud. Tillsammans med teet gjorde jag knäckemackor. Konstigt nog är knäckebröd bara gott på kvällen. maha!
wellwell, Pongo väntar ju fortfarande kom jag på!

Nya piercingar!

Nu är jag hemma från stan. Vi satt och pratade och lekte på espresso house, fett mysigt. Sedan gick vi och köpte (jag köpte) piercingar till både mig och Andrea. Jag köpte två stycken, en rosa och en grön. Jag gillar mest den gröna för att den rosa är lite för stor. Jag måste varit den jobbigaste kunden, men det är väl inte mitt fel att jag har en liten underläpp typ x)
Pussar fick jag också, fast inte med de nya piercingana. Det gick inte så bra att byta piercingar på tunnelbanan..
Min huvudvärk har också kommit tillbaka, jag vet inte varför jag har fått den heller, och det hjälper varken att ta alvedon eller ipren, gah!

Därför ska jag deppa för att ingen tar hand om mig, och sen ska jag sätta mig och kolla på Pongo och de 101 dalmatinerna. Jag hittar inte den svenska versionen nånstans, blir galen. Så det får bli på engelska istället. Sen har jag laddat med pannkakor till middag och Tarzan efter det. Det kommer bli en toppenkväll för mig, wohoo!

Den rosa

den gröna


Fika!

Idag är jag superglad! jag ska nämligen alldeles strax springa till tåget. Jag ska nämligen till stan idag och fika med söta andrea. Det ska bli så roligt, har inte sett henne sedan studenten ju! Pussar ska hon också få den sötnosen.
Jag har sminkat mig färdigt och slängt på mig lite kläder så nu är jag redo att möta samhället. Håret ville inte som jag, så det skiter jag i för tillfället. Bra hårdagar kommer så sällan ändå!
Jag kollade klart på hela säsong 3 av hannah montana igår kväll och är helt död idag. Det tog mig två dagar att gå igenom 24 avsnitt, det kallar jag nördvarning ^^
Vädret är inte så roligt idag heller, typ molnigt och blåsigt. Jag vill bada och sola och bli brun här! Uschusch!
Aja, nu ska jag väl bara böja mina cpögonfransar och sen bär det av till tåget då jag ska få prova mitt nya kort för första gången! yay!
PÖSS

Cosmopolitan!

Jag hör mamma sitta på nedervåningen och knappa med sin dator. Hon har nämligen skaffat facebook. Hahah hon har lovat att inte adda mig. Men man vet aldrig vad hon beslutar sig för senare.
Den nya cosmopolitan har också hittat hem till min brevlåda som jag sitter och läser nu i solen. Ja minsann, kvällssolen lyser in genom mitt fönster och värmer lite då solen tittar fram mellan molnen. Efter det ska jag kolla på Hannah Montana tänkte jag.
Men först är det Cosmomolitan och alla roliga små kärlekstips. Kan inte fatta att jag en gång jobbat där, hur kan jag varit så dum och slutat? Det är ju en asbra tidning!


TBBT

Nu är jag hemma igen och har satt igång min dator för att titta på The big bang theory igen, awesome. Dessutom till min lycka har jag också fått ett sommarlovskort av mor och far. Det är blått och fiint! maha!
Och sen har jag ett problem, jag vet inte om jag vill äta kyckling eller lasagne till middag x) jag vet, stooooort problem va?
Anyways, Sheldon väntar, nu ska jag återgå till mitt tittande. PYSSEN


hemma hos älskling

nu ligger jag i sängen. inte med älskling då, utan själv med en godispåse i famnen och simpsons framför mig. älsklingen är ute och övningskör för tillfället och jag kände att det var skönare att ligga kvar i sängen och mysa lite. snart har jag varit här i tre dagar och imorgon tar det slut, för då ska jag hem minsann och städa huset har jag lovat min käre mor. igår firade jag och min baby fyra hela månader. det har varit de bästa fyra månaderna i mitt liv och jag njuter av varje sekund. det roligaste var nog ändå att vi firade månadsdagen genom att ligga och spela mobilspel med varandra till klockan 3 på natten ;) nu ska jag fortsätta vänta och äta mitt godis. bjuder på en bild från en fest i fredags efter studenten! 

Nu sticker jag!

Nu har jag sminkat mig klart och ska alldeles snart sticka ut till tåget! Tänkte bara skriva nu att jag är klar. Hade tänkt att ta mammas gummistövlar i det här vidriga vädret, men de va alldeles för stora, så mina converse får tåla lite regn! Sedan ikväll ska jag ha på mig klackskor, så de får verkligen tåla regnet! Aja, nu ska det supas firasm och slåss som man säger!
PYSS



älsklings student!

Nu har jag vaknat och ska ta mig till min älsklings utspring. Jag har satt på mig en söt liten vit klänning. Tyvärr så regnar det så kan inte ha på mig den nu på utspringet, får bli i eftermiddag på mottagningen istället! Ska också träffa käraste mikis för att ta en fika! Sista dagen som mitt busskort gäller nu, så får passa på att göra så mycket som möjligt.
På nått sätt är jag lite nervös, så nervös att jag sitter och svettas faktiskt. Eller är det dom jävloa hormonerna som spökar nu igen..?
Igår lärde jag mig btw att man in princip aldrig kan bli gravid om man går på p-piller, eftersom även sockerpillerna skyddar för graviditet! WOHOOO! party all the time! ;)
Här är en bild på klänningen och på min snygga dörr med Joe Jonas i bakgrunden ^^

Hemma igeen

Nu är jag hemma igen. sitter och väntar på mina mackor som är i rosten. Sen ska jag jobba med barnen igen. Jag vet inte om jag är taggad på det eller inte. Är ändå rätt trött eftersom vi somnade ganska sent igår, och senvar det upp tidigt i morse.
Nä nu är jag hungrig och ska göra mina mackor med philadelphia på! :D skriver kanske om jag får tråkigt med mina barn ;)
PYSS

Nu smiter jag!

nu ska jag åka till min älskling. Ska alldeles strax gå, tåget går om 10min, så ska försöka hinna med det minsann. Bloggar igen när jag kommer hem imorgon innan jobbet!
pussis

städaaaaa

jag hatar att städa, och kan verkligen inte säga att jag brukar hålla rent. men det är ju ändå så att jag håller reda på mina saker i den oredan jag har ^^ mor min tvingade upp mig i morse vid 10 för att jag behövde städa mitt rum ordentligt.. nu, 4 timmar senare är jag klar! Det blev nästan fyra stora pappkassar med bara massa papper från skoltiden och sen tre plastpåsar med andra saker. Hur som helst så är mitt rum skinande rent nu, och jättetomt! vart tog alla mina grejjer vägen?
Nu sitter jag ute i solen och glassar för jag sitter bara och fördriver tiden, Ikväll ska jag nämligen till min älskling och mysa! Kändes som en evighet sen vi sågs, även om det var i förrgår.. maha, patetiskt va?
Laddade också ner hela första säsongen av The big bang theory igår så det kommer nog inte bli jättesvårt att fördriva tiden precis xD Lite lunch skulle inte heller sitta fel just nu.. mums!
PYSS

jobbjobb

jag hatar att vara barnvakt när man bara sitter på ett golv, kollar och leker med lite kulor helt ensam xD gav barnen just en macka var och nu återgår dom till lekandet med varandra igen. och nu sitter jag här och gör ingenting. 

väntar på bussen :)

nu har jag lämnat ölkläder till mikis och har även lyckats shoppa en söt present till älskling. um var stängt, så jag får komma dit lite senare :) 

grillning!

jättemysig grillning igår med nära vänner. Vi satt vid vattnet där det var helt vindstilla och drack öl och cider. Det blev också mycket grillande av marshmellows :) nu sitter jag och sminkar mig och ska snart åka tillbaka till skolan och lämna ölkläder från flaket till mikis. Sedan vet jag inte vad jag ska göra, böjar inte jobba förrän 4 idag. Ska förmodligen kolla upp någon studentpresent till min älskling som tar studenten på fredag! awesome!
pyss!


your love is my drug

bor typ hos min älskling, därför har jag inte uppdaterat.
men nu är studenten avsluad och jag är frii! underbaart! flaket var grymt, och kunde inte spenderats med nån bättre än min käresta mikis! ;D
som present av päronen fick jag en söt bärbar liten rosa dator som jag nu skriver ifrån, har just varit hemma och lämnat lite kläder och ska packa en väska med nya kläder och sen bär det av till min bäbis igen :)
inviger datorn med denna jättesnygga bild ;) och att alla som läser borde lyssna på yout love is my drug med ke$ha, den är näääjs!


övning ger färdighet?

 
Jag orkaaaar inte städaa!  Istället sitter jag och har just fixat mina naglar inför studeten imorrn :) på fötterna har jag mina nyinhandlade skor som jag måste gå in i innan imorgon ;D ne nu måste jag börja städa igen, så pyssis! 

sol sol sol!

shit asså... sista skoldagen i mitt liv är nu över. så himla sköönt!  fatta att jag aldrig behöver komma tillbaka till skolan igen :D underbaaart! resten av dagen har spenderats med pojken min. som tur var hann jag köpa en present till hans födelsedag innan han hann till stan x)  vi hade mysigt, och åt gott i kungshallen. myyyys! nu ska jag städa mitt rum lite snabbt innan jag ska iväg igen och jobba. det blir nog inte så jobbigt idag, då barnen ska få bada om dom vill :) PYSS!

grillkväll!

kom just hem från en lyckad överraskningsfest för Axel som kommit hem från australien! det var faktiskt awesome och jag tyckte det va fett mysigt! sen var det skönt att träffa alla igen, hade inte sett dom på evigheter och ingen hade sett mitt brunfärgade hår ^^ jag fick faktiskt komplimanger! nä nu måste jag sova om jag ska orka med att ha GYMNASIETS SISTA LEKTION. åh, det kommer att bli awesome! haha, vad mycket jag säger awesome, men puss!

back back back!

nu är jag tillbaka med ny energi! hoppas jag iallafall xD jag köpte en asbra ny mobil igår och skriver faktiskt från den nu.:) nu sitter jag i solen och väntar på min prins, hihi! PUSS!

RSS 2.0