Jag diggar dig!

Äntligen lov!
Vad har jag gjort? Jo, det blev ju utgång i fredags och träffade da boyfriend på krogen i inte helt så nyktert tillstånd, men det gick ju bra ändå. Supermysigt faktiskt och kompisar träffade kompisar. Tyvärr slutade inte kvällen så bra för alla, och jag önskar jag kunde hjälpt till lite mer kanske..
Kom hem vid 3-tiden och kände av på morgondagen därpå att jag var betydligt mer full än jag trodde.

Igår skulle jag spenderat hela dagen med J, men eftersom jag var lite bakis så åkte jag dit på kvällen och åt middag och kollade på film och myste. Vi kollade på filmen Raise your Voice med Hilary Duff. Den är så himla fin. Som tur var kom det inga tårar den här gången. Och Hilary Duff som är så snygg också!

Nu sitter jag och vill vara barn igen! Sitter och kollar på Pelle Svanslös i Amerikatt på youtube och lyssnar på Nicke&Nilla på spotify. Hah, dom här låtarna är ju så bra, är dom inte?

Jag diggar dig!


Krokodilen Kaj

Kinakinakina

2 dagar kvar. Snart bara en. Snart är det lov och det ska bli så skönt. Känns som att man hinner andas lite då. Även om jag hinner andas ändå nu i skolan eftersom vi bara har tråkiga grupparbeten som gör att alla bara sitter på Facebook hela dagarna.
Sen ska vi ju till Kina också, och det är inte som att jag är mer exhalterad inför det. Inte alls egentligen. Bara att man får lite enkel och billig shopping. Men det ska väl gå bra.

Igår var jag och Jimmy i stan och satt och snackade och myste på donken. Vi delade på en pommes med bea. Supermysigt. Längtar till helgen och lovet då jag kan spendera så mycket tid som jag vill med honom. och reta hans feta katt för att den är tjock och slänga snö på hans konstiga hundar. Det kommer bli awesome.

Mikis åker till Polen på lördag också, och ylva åker till björnrike. Fett segt att bli utan dom på lovet.. Men idag ska jag iallfall följa med mikis när hon klipper håret!
sedan ska jag tydligen till stan och fika med lotta och daniel! mysig dag det kommer bli!


Projekttant!

Tisdagartisdagar.. vad tycker jag om dom? Jo, inge vidare helt enkelt. Och även om idag var lite annorlunda, slutade det inte på bättre sätt för det. 

Jag och lotta åkte till en 3eklass idag och hade vårt projektföredrag som vi hade övat inför. Det blev faktiskt sucée och alla ville ha våra fina broschyrer och allt som vi hade med oss till barnen. Sedan när vi skulle berätta för vår handledare om allt, klagade hon ju självklart på allt som vi hade gjort. Jag förstår inte folk som bara kan klaga och inte bedöma allt bra som vi har gjort. Som Mikis säger : FITT-tant.

Det roliga var ändå att när vi var där i klassrummet fick jag syn på klassrummets hålslagare. Det såg inte riktigt ut som en hålslagare och jag visste inte riktigt om det var läraren som var blind eller kåt som hade bestämt sig att köpa denna sortens hålslagare. Men jag tog ju självklart bild åt den, samtidigt som jag och lotta stog och fick oss ett garv innan vi skulle börja.

Imorgon hoppas jag det blir en bättre dag. För då ska jag få träffa Jimmysötisen och vi ska nog mysa lite i stan. Det ska bli jättehärligt att träffa honom, även om jag kommer att spendera typ hela lovet med honom, HAHA.
Är sjukt trött och måste platta mitt hår så att jag inte ser helt cp ut när jag ska träffa da boyfriend imorgon.

GODNATTI.


Myshelg kan man säga

Någon som hatar SL? jag tror inte att jag är ensam om att tycka att sl är störda.
Min fredag var jättemysig. Först fika med Ylva och Mikis, och sedan lurade jag Jimmy till mikis så rökte vi lite vattenpipa och kollade på Smala sussie, HAHA.
Hela lördagen spenderades sen med Jimmy. Vi drack te, dansade lite och gick ut med hans knäppa hundar som är besatta av snö. Sedan var vi bara inne och myste eftersom det va så kallt ute.
Cp-Sl va också försenad i över en timme igår också, så det tog 3 timmar att komma hem istället för en! Usch. Men det va ju totally värt att vara med honom en heldag!

Idag var jag först hemma hos lotta och övade på vårt projektarbete och sen åkte jag på anställningsintervju och fikade med hon som skulle anställa mig. Det var väldigt mysigt faktiskt.

Helgens låt blir denna. Den är så cp, och passar med vädret och allt annat som har varit cp i veckan. Och videon till låten är ännu mer cp. HAH.

If we ever meet again

Ingenting händer! Gud allt är så tråkigt. Har suttit och pluggat projekt i 2 dagar i streck nu för att jag har föredrag på tisdag för småttingar. Sedan går det bra med att skaffa jobb också, ska träffa en familj på söndag. Lördagen är planerad till kärlek och jag längtar.

Idag vaknade jag med Katy Perry och Timberland som sjöng på MTV och sedan dess har jag haft låten på huvudet. Den är sjukt beroende. Därför tänkte jag dela med mig utav den här sjukt sköna låten som inte riktigt kommer ifrån mitt huvud. Nån som fattar vändningen på slutet btw?




Jag saknar pussar <3

CP-tisdag!

Jag hatar hatar hatar haaatar tisdagar!
Som tur va missade jag inte cpbussen i morse iallfall. Man skulle kunna säga att det va det mest positiva med dagen ungefär.
Dagen fortsatte nämligen bara i massor av jobbiga saker som att engelskaläraren som är helt freakin cp berättade hela slutet av twilightböckerna fast jag bara har sett filmerna. Kul att jag vet det. Cp-tant.
Sedan gick jag ut med cp-hunden. Tur att den va någolunda snäll idag iallfall och fattade lite vad jag menade.
Kom tillbaka till skolan för att prata med min handledare för projektarbetet som alltid får mig att gråta. Tack och lov lyckades jag stå emot idag, även om hon va en cp-kärring.

ja jag har lyckats nämna ordet cp ett antal gånger nu och avslutar med något positivt. Det är att jag börjar verkligen bli Cp-kär nu.

En underbar Alla <3 Dag!

Igår gick jag ut, även fast jag fortfarande var snuvig och lite sjuk. Men vad gör man inte för att fira alla hjärtans dag med någon som man tycker om?
Vi fikade i stan, jättemysigt. Sedan tog vi en otroligt romantisk och fettig middag på donken. Finns inget bättre. Haha.
Idag är jag hemma och är sjuk. Hoppas jag inte har smittat ner stackarn från igår. Jag har konstig feber idag som vägrar att lägga sig. Sitter och pluggar det sista nu, innan inlämning vid klockan 4. Ganska segt, men intressant.

Sitter och skriver om språksociologi, skillnaden mellan manligt och kvinnligt språk. Det är konstigt att tjejer snackar mycket snabbare än killar. Kan det vara så att de vet att de kommer att bli avbrutna och måste prata fortare? Eller är det för att de vet att ingen lyssnar på dom iallfall och om de snackar snabbare får de ur allt de vill säga innan folk slutar lyssna? HAHA.

Jag hatar att vara sjuk.

Rätt att vara ego ibland.

Även fast jag är sjuk, är jag på bra humör. Vad passar inte bättre än lite egobilder, roliga frisyrer och konstigheter då?




Jag hatar att vara sjuk?

Valentine's Day

Igår va jag på bio med en söt pojke. Vi såg på Valentine's day och den va asbra. Taylor Swift är ju så het! Sedan gick vi runt lite, och fastnade på 7 eleven, huhu. Underbar kväll.
Idag vaknade jag av huvudvärk och att jag knappt kunde andas genom näsan. Jag orkar inte bli förkyld nu när det är alla hjärtans dag imorgon. Jag som ska fika och ha det mys igen. Usch usch!

Idag blir det bara vila som gäller, och plugga i massor!

Livet leker!

Gud jag har haft sån underbar vecka, och den fortsätter bara med bättre saker!
Jag har fått 2 jobb den här veckan, alltid varit glad och imorgon ska jag på biobiobioo!
Jag har inget mer att säga nu, men jag bloggar säkert mer i skolan imorgon! natti <3

En av de aktiva dagarna.

Idag har jag hunnit med grymt mycket. Dagen började med Rainbow Warriors, en slags stödgrupp för HBT, det var asmysigt och vi bakade tårta och kollade på film.
Sedan gick jag ut med äckelhunden som kände för att springa iväg på tågspåret.. Bajshund.
Var sedan på min andra arbetsintervju som gick awesome. Förhoppningsvis kommer jag få träffa familjer redan nästa vecka!
Sist men inte minst tränade jag i typ 2timmar med Mikkan och känner att jag kommer ha en sjukt jobbig träningsvärk i hela kroppen imorgon.

Jag taggar för fredag för Valentines Day, då jag pratar om biofilmen. Alla hjärtans dag är självklart på söndag! HAHA.
<3


Now you know

Det har faktist inte hänt så mycket idag. Men ändå så är jag överdrivet glad! Vet inte om det är för att jag har sovit, eller har smsat mycket idag bara och fått glada svar.
Var hemma hos Mikis ett tag efter skolan också och myste. Vi kollade på Top Model och Scrubs, asmys.
Tror det är nått fel på mig, jag har inte tänkt en negativ tanke på hela dagen. Humhum.
Snart är det bio-time! Valentines day på fredag baby! Det ska bli hur kul och mysigt som helst!

Har fått en låt med snyggingen Hilary Duff, satt och kollade på en film med henne som heter Raise your Voice. Den är hur bra som helst och alla hennes filmer är så bra att jag alltid gråter till dom. Det är få filmer jag gråter till men alla hennes filmer är några av dom.


En bild säger mer än 1000 ord?








Jag ser ut som en lesbisk


Woopwoop

Nu är jag hemma igen. Svintrött för den delen eftersom jag inte fick sova nått inatt. Nej tydligen skulle jag vara vaken för att det är "kul?". Men jag kan ju inte säga att det inte var värt det. För det var det verkligen.
Blev presenterad för nya djur och en glad familj som redan visste lite för mycket om mig. Hade en trevlig och skönt natt med underhållning så jag inte kunde sluta skratta. Vem kunde ana att popcorn var så roligt att leka med?
En hel dels kollade på How I met Your Mother blev det också! Sjukt bra serie det där. Finns inte så mycket mer att säga här om natten, förutom lite woopwoop.

Nu måste jag springa och fixa mig eftersom jag ska på födelsedagsmiddag hos 19åringen lotta som fyller år! Sedan ska vi på transfest är på ön, då vi ska klä ut oss till killar och killarna klär ut sig till tjejer. Jag hoppas att ta många bilder under kvällen och lägga upp imorgon.
Ska också försöka lägga upp en bild på min outfit!

Jag gillar inte sprutor!

När vi satt på röntgen jag och mikis fick jag ett samtal av hemfrid. De som jag gick på arbetsintervju hos igår. De sa att de ville boka en till intervju redan nästa vecka och jag är jätteexhalterad för det!
Träffade också mormor och morfar och päronen på sjukhuset, det var nästan som att man skulle tagit med sig picknick och ha släktmiddag.

Mamma lyckades få mig att ta en spruta också. Vet inte hur hon gjorde men plötsligt satt jag där och skulle ta en spruta för Hepatit B. Jag hatar sprutor, men blodprov är värre. Jag försöker övertala min mamma att jag verkligen kan känna när blodet tar slut från min kropp vid blodprov. Hon tror mig fortfarande inte.

Jag var lite fotonörd idag också, och tänkte lägga upp lite bilder eftersom jag inte har nått bättre för mig helt enkelt.

 

Avslutar en bild på min fina dörr!

Här är en bild på mitt lockiga hår efter duschen. Jag hatar hatar haatar det! Jag vill ha platt, tunnt och rakt hår!


GOOODIS!

Nu har jag äntligen varit och köpt godis. Köpte för 56kr! Vem köper godis för så mycket?! HAHA. Men det ska räcka hela helgen, även om jag har blivit lovad popcorn imorgon kväll. Sitter och mumsar i mig det nu, när jag sitter i skolans bibliotek och väntar på att mikis ska sluta.
Sedan ska vi iväg till doktorn, det skulle kunna vara en spricka tydligen. Det är på nått sätt "bra" att hon har den där sprickan eftersom då kan vi festa i helgen och spåra så mycket  vi vill. Jag har ju planerat en bakisdag på söndag med Johanna och Erik, så välkommen huvudvärk på söndag!

Kom på nu att jag måste beställa biljetter till bion nästa vecka. Det är ju Valentines day. Med TAYLOR SWIFT. Sen är det Jessica Alba och andra kända som också är med, men jag kollar bara för att Taylor är med, såklart!
Jag var så nördig att jag bad SF skicka ett sms till mig när biljetterna släppts, och dom släpptes igår! Jag måste gå på premiären, jag bara måste!

Transfest på lördag, jag TAGGAR!

En hemsk morgon

uschuschusch! Jag hade en hemsk morgon. Vaknade att min piercing va svullen igen, och jag behövde byta. Det gjorde fett ont och nu måste jag ha den lilla ploppen och läkestaven. Känner mig så ful idag! usch!
Sen sitter jag och är nervös och exhalterad för morgondagen. Det ska bli fett roligt att spendera natten nån annanstans än hemma. woho!

Sitter nu i skolan och skriver det sista på projektarbetsboken och läser lite om Kina eftersom vi ska ha seminarium efter lunch. ÅH lunch. Det måste jag ha. Börjar bli riktigt hungrig nu. Det ska tydligen bli Pasta carbonara.. mumms! eller det är ju skolmat.. så uuuää!

Efter skolan blir det massor av godisköp! Ska kanske följa med mikis till doktorn också då hon ska röntga handleden.. Men godis är ett måste för att plåstra om mina sår!

Allt bra med bloggläsare? Vet inte hur många jag har nu..

Do you have a master plan?

Andra intervjun gick i stort sett awesome opossum! Jag skulle på en till intervju och jag är superglad. Tänk om jag äntligen får ett fast jobb. Fick till och med skriva i massor av papper, så det känns som att jag är påväg lite iallfall!

Stack sedan hem till frida och efter mycket jobb och tvekan på flera ställen så var vår reklamfilm klar. Finally liksom. Kom hem vid sju och var hungrig som bara den!

Nu har jag suttit och kollat bloggar, läst sexnoveller och tagit det lugnt. Ska snart upp till min säng och sova. Ska bli så skönt. Jag som har åkt fram och tillbaka till stan hela dagen. gaah!

Åh nu har jag en glad mikis. När mikis är glad är jag glad. Myspys! <3 Jag längtar till fredag btw, då blir det ännumer mys. I västerhaninge. Ohoho!

Lyssna på den här låten, den sätter sig på hjärnan.


Busy Busy

Sitter i skolan nu. Min enda lektion för dagen. Har sjuktanmält mig hela dagen egentligen eftersom jag var på jobbintervju imorse vid Globen. Det gick faktiskt bra, men dom sökte ingen för tillfället som inte kunde jobba heltid. Men de sa att jag skötte mig bra och skulle söka sommarjobb också! Awesome.
Blev lite besviken när jag såg globen på nära håll. Jag har varit där förut,men det var ett tag sen. Globen är faktiskt ganska liten! Jag ville se den och ba WOOW men det va mer "eh?" HAH. den är såklart större inuti, men den syns knappt när man är där i närheten. Alla köpcenter och hus gör att den ligger i bakgrunden. Dåligt dåligt.

Sedan satt jag själv och åt på McDonalds och kände mig som värsta mobboffret. Jag som alltid bruka mobba alla som sitter själv och äter. Påminn mig att jag aldrig ska mobba en ensam människa på donken igen. Aldrig. HAH.

Ska alldeles snart på min andra intervju för dagen. Barnvakt. Hoppas det går enklare och så. Även om det andra jobbet var ett jobb som passade mig mer. Men barn brukar gilla mig, och det är väl det viktigaste.

Sedan blir det hem till Frida för att redigera filmen som vi spelade in förra veckan. Det blir mycket pyssel och mys, ser verkligen fram emot det.

Jobbsökandet fortsätter! Wish me luck!

Oops I did it again?

Haha. Jag är så dålig. Det funkar aldrig med förhållanden, men jag hatar att vara ensam. Usch nu behöver jag nya pussar. Haha vad hemsk jag är.
Anyway, dålig dag idag. Drömde udda snuskdröm som slutade konstigt, blev nästan överkörd av tåget och så. Alla har en dålig dag liksom. Däremot var det en lyckad dag eftersom jag nu har två jobbintervjuer tills imorgon och hoppas verkligen att det går bra! Måste välja vad jag ska ha på mig, och sova tidigt så att jag är glad.

Paradise-final nu också, så ska springa och kolla på det. Och juste, Francesca röker också menthol! Hahah ett sms från mikis som bevisar att vi inte alls är så mobbade som alla andra tror. HAH.

Godnatt på alla!


Jobbsökande!

Sitter och har haft en underbar dag. Även om den började med prov var iallfall jag och päronen sams när vi vaknade. Eller, ja.. jag pratade inte med dom och dom pratade inte med mig. Sweet.
Gick sedan ut för att fota lite, men slutade med att jag och ylva satt på cafe camla hela eftermiddagen och snackade om livet. Jag kom fram till flera mycket bra beslut som kommer att göras i veckan. Mikis kom också sedan en stund och myste med oss. Vi tre är verkligen som de tre musketörerna. Så jävla härligt att kunna ha 2 bästa vänner. <3

Bilder från dagen uppskattas, javisst!

 

The PIMP-mobil! <3

 
 SÖTMIKIS! <3  Jag har mina sidor..


Händelser väntar i veckan om jag vågar. Usch, jag hatar att göra sånt här..


RSS 2.0